• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Un kurdu tozunun gıda ürünlerine eklenmesi

Himmm sermaye ucuzada gelir unu kurtlandir sonrasında öğüt alsana un kurdu. Ama ben almayayım yinede .
Bende esime öyle dedim piyasaya tam dagilmadan biraz köseye un alip koyayim :)))) oda dedi sen manyakmisin :)))))))))))) kac gün gidecek
bu durumda galiba en güzeli köy hayatina geri dönmek hersey saglikli ve kendin yapiyorsun

Valla bazen düşünmüyor değilim çek git eşinin memleketine doğal yaşama karış. Ve hatta kızım oradada okur ne olacak ki diye düşünüyorum. Koskoca başkentte taş binalar içinde sıkışıp kaldık. Resmi bir hayat yaşıyoruz. Koskoca bir bina 30daire kimsenin bir birinden haberi yok. Bir köy nüfusu sığmış binaya.

Yediğimiz ürünlerin imalatı konusunda bilgi sahibi olmanıza gerek yok ,yoksa aç kalırız Coca Cola bile siyah neyin suyu siyah çıkar biri bana anlatsın
Biraz aroma haydi iç

zaten herseyi inceleyip arastirirsak yiyecek icecek hic birsey yok ve birde imal edildigi yerleri :)) birakin yiyip icmeyi acliktan ölmek daha mantikli geliyor bana ama bu kadar yetmiyor gibi simdide kurt cikti igrenccccccccc ne diyeyim ya ay birde ölmedigini canli canli yedigini ve baska kurtlar vs vs katiklarini gercekten düsünemiyorum :(((

Hayır aslında damak alışkanlığı bizim doğuşta yemedigimiz şeyler ilerde iğrenç gelebilir ama bazı yörede yaşayan insanların bu lezzeti kaçırmadıgi kesin

Mesajınızı yazın...
Geri