• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Un kurdu tozunun gıda ürünlerine eklenmesi

Ben bunlari yiyenleri seyretmeyi severdim bir ara :D çok iştahla yiyorlar :D iştahlı biriyle yemek yemeyi de çok severim :D

Ama benim beslenmeme uygun değil. Yazın neredeyse herşeyi memleketten taşıyorum ben eve . Tabi yine de devir öyle bir hal aldı ki temiz ürün bulmak çok zor artık .
Kodları var bunların bir ara liste yapmıştım alışverişte tek tek bakıyordum ama çok zor neredeyse her ürün kodlara uyumlu :D organik adı verilen ürünlerde de fiyat artıyor. Her zaman alınmıyor.
Bir de doğal yaşam tarzı yaşamak için maaile bu tarzı benimsemek lazım aksi halde çok zor.
Sonuç olarak görmeden neler neler yedik kim bilir:D Bu gidişle daha da yeriz :D

Ben bunlari yiyenleri seyretmeyi severdim bir ara :D çok iştahla yiyorlar :D iştahlı biriyle yemek yemeyi de çok severim :D

Ama benim beslenmeme uygun değil. Yazın neredeyse herşeyi memleketten taşıyorum ben eve . Tabi yine de devir öyle bir hal aldı ki temiz ürün bulmak çok zor artık .
Kodları var bunların bir ara liste yapmıştım alışverişte tek tek bakıyordum ama çok zor neredeyse her ürün kodlara uyumlu :D organik adı verilen ürünlerde de fiyat artıyor. Her zaman alınmıyor.
Bir de doğal yaşam tarzı yaşamak için maaile bu tarzı benimsemek lazım aksi halde çok zor.
Sonuç olarak görmeden neler neler yedik kim bilir:D Bu gidişle daha da yeriz :D
Ben bugun migrosa gittim ekmek vs .vs aldim ama kafamda tabiki bu olay bilmiyorum bir ara ben ekmekte sac katilim olayi olunca 1 sene ekmek yemedimdi galiba yine birakacagim :)))) sebze meyveye devam :))))))))))))))

Mesajınızı yazın...
Geri