Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ksm 2012 #276 Saygılı, paylaşımcı, sevilmeyi kesinlikle hak ediyor benim canım.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Ksm 2012 #278 her yaptığını yanlış anlaşılsa dahi iyi bir niyetle yaptığını biliyorum ..kalbi temiz ..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ksm 2012 #279 RUZG4R dediki: her yaptığını yanlış anlaşılsa dahi iyi bir niyetle yaptığını biliyorum ..kalbi temiz .. Genişletmek için tıklayın... şimdi bunu uzun uzun düşünürüm hangi konuda yanlış anlaşıldım acaba sohbetini seviyorum
RUZG4R dediki: her yaptığını yanlış anlaşılsa dahi iyi bir niyetle yaptığını biliyorum ..kalbi temiz .. Genişletmek için tıklayın... şimdi bunu uzun uzun düşünürüm hangi konuda yanlış anlaşıldım acaba sohbetini seviyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Ksm 2012 #280 ZeyNoO dediki: şimdi bunu uzun uzun düşünürüm hangi konuda yanlış anlaşıldım acaba sohbetini seviyorum Genişletmek için tıklayın... kelimeyi yanlış kullanmış olabilirim hani bazen forumda seni üzen şeyler oluyor ya onu kastetmiştim =) güzel kahve yapıyor ondan seviyorum
ZeyNoO dediki: şimdi bunu uzun uzun düşünürüm hangi konuda yanlış anlaşıldım acaba sohbetini seviyorum Genişletmek için tıklayın... kelimeyi yanlış kullanmış olabilirim hani bazen forumda seni üzen şeyler oluyor ya onu kastetmiştim =) güzel kahve yapıyor ondan seviyorum