yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Arl 2012 #295 RUZG4R dediki: nedene ihtiyacım mı var sevdiriyor kendini Genişletmek için tıklayın... her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu )..
RUZG4R dediki: nedene ihtiyacım mı var sevdiriyor kendini Genişletmek için tıklayın... her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu )..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Arl 2012 #296 sitem* dediki: her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu ).. Genişletmek için tıklayın... Yüzüme doğruları söylediği için seviyorum ..birde bana asılmadığı ve dostum kaldığı için seviyorum
sitem* dediki: her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu ).. Genişletmek için tıklayın... Yüzüme doğruları söylediği için seviyorum ..birde bana asılmadığı ve dostum kaldığı için seviyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2012 #297 sitem* dediki: her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu ).. Genişletmek için tıklayın... Sevgiyi hak ediyor
sitem* dediki: her zaman her durumda yanımda , arkamda seviyorum onu ).. Genişletmek için tıklayın... Sevgiyi hak ediyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Arl 2012 #298 RUZG4R dediki: Yüzüme doğruları söylediği için seviyorum ..birde bana asılmadığı ve dostum kaldığı için seviyorum Genişletmek için tıklayın... Çok efendi dolayısıyla bu özelliğiyle sevgiyi hak ediyor.
RUZG4R dediki: Yüzüme doğruları söylediği için seviyorum ..birde bana asılmadığı ve dostum kaldığı için seviyorum Genişletmek için tıklayın... Çok efendi dolayısıyla bu özelliğiyle sevgiyi hak ediyor.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Arl 2012 #299 Çağlayağmur dediki: Sevgiyi hak ediyor Genişletmek için tıklayın... canımsın benim seviyorum seni ))