RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Arl 2012 #321 çünkü sabırlıdır benim adminem beni çekiyor azmı zeynoyaydı felsefe çünkü zeki
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #322 onu çok seviyorum ama çünküsü yok .. çünkü sebepsiz sevisi insanlardan..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #324 @nazenin canım kendi deli doluluğumu görüyorum sanki onda) seviyorum tabikide @RUZG4R' ı da severim iyidir hoştur sohbeti güzeldir Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@nazenin canım kendi deli doluluğumu görüyorum sanki onda) seviyorum tabikide @RUZG4R' ı da severim iyidir hoştur sohbeti güzeldir
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 10 Arl 2012 #326 ZeyNoO dediki: @nazenin canım kendi deli doluluğumu görüyorum sanki onda) seviyorum tabikide @RUZG4R' ı da severim iyidir hoştur sohbeti güzeldir Genişletmek için tıklayın... Çünkü Forumun İyi Kalpli Admin Ablası. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: @nazenin canım kendi deli doluluğumu görüyorum sanki onda) seviyorum tabikide @RUZG4R' ı da severim iyidir hoştur sohbeti güzeldir Genişletmek için tıklayın... Çünkü Forumun İyi Kalpli Admin Ablası.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #328 @felsefe_mi özgün, orjinal, doğal, neşeli, sevilesi biri Sevilmez mi yahu seviyorum tabiki canım benim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@felsefe_mi özgün, orjinal, doğal, neşeli, sevilesi biri Sevilmez mi yahu seviyorum tabiki canım benim