Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #333 seviyorum çünkü benle uğraşıyor ) (seviyorum dediysek arkadaş olarak tabi )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Arl 2012 #334 öyle veya böyle seviyorsun ya yeter çok gösteremesemde bende cok seviyorum zeynomu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Arl 2012 #336 kırmızımıda çok severimmmm forumda fazla belli etmesede samimiyetini seviyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Arl 2012 #338 Çünkü.. Hımm. Ya valla ne bileyim sebepsiz seviyorum Gizemli bir havası var, hoşuma gidiyor
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Arl 2012 #339 felsefe_mi dediki: Çünkü.. Hımm. Ya valla ne bileyim sebepsiz seviyorum Gizemli bir havası var, hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın... bnm mi gizemli havam var tarzını seviyorum..
felsefe_mi dediki: Çünkü.. Hımm. Ya valla ne bileyim sebepsiz seviyorum Gizemli bir havası var, hoşuma gidiyor Genişletmek için tıklayın... bnm mi gizemli havam var tarzını seviyorum..
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Arl 2012 #340 KıRMıZı dediki: bnm mi gizemli havam var tarzını seviyorum.. Genişletmek için tıklayın... Eski üyeler biliyorsa, bilemem ama bana yeterince gizemli geliyor ve seviyorum
KıRMıZı dediki: bnm mi gizemli havam var tarzını seviyorum.. Genişletmek için tıklayın... Eski üyeler biliyorsa, bilemem ama bana yeterince gizemli geliyor ve seviyorum