~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #204 Canı ne istiyosa önceden arar konuşur ona göre bişeyler hazırlardım..)
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #205 Asi MeLeK dediki: Canı ne istiyosa önceden arar konuşur ona göre bişeyler hazırlardım..) Genişletmek için tıklayın... Götürmesi benden, yemekleri seçmesi senden... ( hesaplar da benden )
Asi MeLeK dediki: Canı ne istiyosa önceden arar konuşur ona göre bişeyler hazırlardım..) Genişletmek için tıklayın... Götürmesi benden, yemekleri seçmesi senden... ( hesaplar da benden )
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #206 alemdar dediki: Götürmesi benden, yemekleri seçmesi senden... ( hesaplar da benden ) Genişletmek için tıklayın... Wooww..cömertlik centirmenlik die buna derim ben..ama hesabı paylaşırız yarısını sen yarısını ben.
alemdar dediki: Götürmesi benden, yemekleri seçmesi senden... ( hesaplar da benden ) Genişletmek için tıklayın... Wooww..cömertlik centirmenlik die buna derim ben..ama hesabı paylaşırız yarısını sen yarısını ben.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #207 Asi MeLeK dediki: Wooww..cömertlik centirmenlik die buna derim ben..ama hesabı paylaşırız yarısını sen yarısını ben. Genişletmek için tıklayın... İyi de önce yeseydik Menü geldi garson sipariş bekliyor...
Asi MeLeK dediki: Wooww..cömertlik centirmenlik die buna derim ben..ama hesabı paylaşırız yarısını sen yarısını ben. Genişletmek için tıklayın... İyi de önce yeseydik Menü geldi garson sipariş bekliyor...
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #208 alemdar dediki: İyi de önce yeseydik Menü geldi garson sipariş bekliyor... Genişletmek için tıklayın... tamam..o zaman güzel bir yemek yiyelim hesabı sonra aramızda hallediriz.
alemdar dediki: İyi de önce yeseydik Menü geldi garson sipariş bekliyor... Genişletmek için tıklayın... tamam..o zaman güzel bir yemek yiyelim hesabı sonra aramızda hallediriz.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #210 Asi MeLeK dediki: tamam..o zaman güzel bir yemek yiyelim hesabı sonra aramızda hallediriz. Genişletmek için tıklayın... Tamam da önce siparişi verseydik...
Asi MeLeK dediki: tamam..o zaman güzel bir yemek yiyelim hesabı sonra aramızda hallediriz. Genişletmek için tıklayın... Tamam da önce siparişi verseydik...