DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #212 Cancağızım dediki: su sadece olmaz mı? Genişletmek için tıklayın... Su olur elbet... Susuz hayat düşünemiyorum... Bir su daha...
Cancağızım dediki: su sadece olmaz mı? Genişletmek için tıklayın... Su olur elbet... Susuz hayat düşünemiyorum... Bir su daha...
Jandi_46 yağmur misalii 29 Ags 2013 #213 su seven arkadaşmış değişmedi ben cimriyim su ikram ederim ançakk
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #215 alemdar dediki: Tamam da önce siparişi verseydik... Genişletmek için tıklayın... Bn çok açım valla her yemekden biraz biraz alırdım O yüzden hesabı paylaşalım dedim ya..biraz tuzluya patlayabilir.
alemdar dediki: Tamam da önce siparişi verseydik... Genişletmek için tıklayın... Bn çok açım valla her yemekden biraz biraz alırdım O yüzden hesabı paylaşalım dedim ya..biraz tuzluya patlayabilir.
-toprak- Üye 29 Ags 2013 #216 kim nekadr istiyosa yesin içsin seberst yemekten sonra kimse bir yere kaybomasın kareokeki yapıcaz tüm ücretler bnden )) ee hadi yiyin gariii
kim nekadr istiyosa yesin içsin seberst yemekten sonra kimse bir yere kaybomasın kareokeki yapıcaz tüm ücretler bnden )) ee hadi yiyin gariii
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #217 Asi MeLeK dediki: Bn çok açım valla her yemekden biraz biraz alırdım O yüzden hesabı paylaşalım dedim ya..biraz tuzluya patlayabilir. Genişletmek için tıklayın... Yeter ki yede... Tuzlu olsun... Tatlı söyleriz üstüne...
Asi MeLeK dediki: Bn çok açım valla her yemekden biraz biraz alırdım O yüzden hesabı paylaşalım dedim ya..biraz tuzluya patlayabilir. Genişletmek için tıklayın... Yeter ki yede... Tuzlu olsun... Tatlı söyleriz üstüne...
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #218 alemdar dediki: Yeter ki yede... Tuzlu olsun... Tatlı söyleriz üstüne... Genişletmek için tıklayın... Hımmm..teşekkür ederim güzel düşüncen için.. Çikolatalı pasataya bayılırım hemen ardından onu yeriz.
alemdar dediki: Yeter ki yede... Tuzlu olsun... Tatlı söyleriz üstüne... Genişletmek için tıklayın... Hımmm..teşekkür ederim güzel düşüncen için.. Çikolatalı pasataya bayılırım hemen ardından onu yeriz.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 29 Ags 2013 #219 Asi MeLeK dediki: Hımmm..teşekkür ederim güzel düşüncen için.. Çikolatalı pasataya bayılırım hemen ardından onu yeriz. Genişletmek için tıklayın... Tamam o halde... Bu arada çok yedik eritmek de lazım...
Asi MeLeK dediki: Hımmm..teşekkür ederim güzel düşüncen için.. Çikolatalı pasataya bayılırım hemen ardından onu yeriz. Genişletmek için tıklayın... Tamam o halde... Bu arada çok yedik eritmek de lazım...
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #220 alemdar dediki: Tamam o halde... Bu arada çok yedik eritmek de lazım... Genişletmek için tıklayın... evet yemekten sonra da koşu yapardık...:
alemdar dediki: Tamam o halde... Bu arada çok yedik eritmek de lazım... Genişletmek için tıklayın... evet yemekten sonra da koşu yapardık...: