eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Nsn 2012 #112 Arz-ı halimi sormadın neden..Oysa sormalıydın Allah Belanı versin..
Karabibek Üye 11 Nsn 2012 #114 Ey rüzgar neden böyle deli esiyorsun (Karabiber derken dil sürçmesi sonucu karabibek olarak çıkan bu kelimeye benzer şey lakabımdır
Ey rüzgar neden böyle deli esiyorsun (Karabiber derken dil sürçmesi sonucu karabibek olarak çıkan bu kelimeye benzer şey lakabımdır
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Nsn 2012 #115 karabibekim vur kadehlere hadi içelim,içelim her gece
-araz- EYVALLAH... V.I.P 12 Nsn 2012 #118 Güney17 dediki: dün araz iye gittim Genişletmek için tıklayın... çok alakasız olmuş eğer anlamlı bır cumle kurmak ıstersen anlamı mutluluk demek birgün bi barım olursa adını güney17 koymalıyım...
Güney17 dediki: dün araz iye gittim Genişletmek için tıklayın... çok alakasız olmuş eğer anlamlı bır cumle kurmak ıstersen anlamı mutluluk demek birgün bi barım olursa adını güney17 koymalıyım...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 12 Nsn 2012 #120 Güney17 dediki: olursa olsun işte nickinle Genişletmek için tıklayın... dün araz iye gittim benım nıckım araz; arazi değil, ama ille de arazi diyeceksen araziyi birleşik yazmalısın oyun üsttekının nıckıyle cumle kurma, ustekkının nıckınden ısım turetme değil ki arkadaşım
Güney17 dediki: olursa olsun işte nickinle Genişletmek için tıklayın... dün araz iye gittim benım nıckım araz; arazi değil, ama ille de arazi diyeceksen araziyi birleşik yazmalısın oyun üsttekının nıckıyle cumle kurma, ustekkının nıckınden ısım turetme değil ki arkadaşım