~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Nsn 2012 #171 aman Allahım zayıf oldumu nerden bildin beaasayın müneccim yarın neler yaşayacam sölermisiniz ben her halikarda kaçarım biraz sonra aniden kayboluşumdan anlarsın sen yine de ters yönden es ben geri geleyim haftaya yüzüm olsun gelmeye demii
aman Allahım zayıf oldumu nerden bildin beaasayın müneccim yarın neler yaşayacam sölermisiniz ben her halikarda kaçarım biraz sonra aniden kayboluşumdan anlarsın sen yine de ters yönden es ben geri geleyim haftaya yüzüm olsun gelmeye demii
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Nsn 2012 #173 karşılaşalım lütfen rica ediyorummm
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Nsn 2012 #174 Üstteki çerez forum üyesini yolda görseniz ne dersiniz yakaladım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Nsn 2012 #175 ~KaÇaK CaDı~ dediki: karşılaşalım lütfen rica ediyorummm Genişletmek için tıklayın... yok biz böyle iyiyiz RUZG4R dediki: Üstteki çerez forum üyesini yolda görseniz ne dersiniz yakaladım Genişletmek için tıklayın... yolumu değiştiririm
~KaÇaK CaDı~ dediki: karşılaşalım lütfen rica ediyorummm Genişletmek için tıklayın... yok biz böyle iyiyiz RUZG4R dediki: Üstteki çerez forum üyesini yolda görseniz ne dersiniz yakaladım Genişletmek için tıklayın... yolumu değiştiririm
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Nsn 2012 #176 RUZG4R dediki: Üstteki çerez forum üyesini yolda görseniz ne dersiniz yakaladım Genişletmek için tıklayın... eyvahhh rüzgara yakalandımmm derdim
RUZG4R dediki: Üstteki çerez forum üyesini yolda görseniz ne dersiniz yakaladım Genişletmek için tıklayın... eyvahhh rüzgara yakalandımmm derdim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 8 Nsn 2012 #177 bende süpürgene binebilir miyim?şöyle köşe başında inecem
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Nsn 2012 #179 Kardeşimi görmek isterdim uzun bir sohbete otururduk kesin