yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Eyl 2024 #261 tutsammi tutmasammi diye düsünürüm inşallah ben düsünürken zemine ulasmaz yok yok karar verdim belim agrir tutamam
tutsammi tutmasammi diye düsünürüm inşallah ben düsünürken zemine ulasmaz yok yok karar verdim belim agrir tutamam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Eyl 2024 #263 Kollar kürdan sa ben bunu tutarım arkadaş
SivriDil Üye 6 Eyl 2024 #264 yilmaz27 dediki: Kollar kürdan sa ben bunu tutarım arkadaş Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Eyl 2024 #267 Tamam. Tamam ben tutarım umarım çok kilolu değildir sesin sonra ikimiz birlikte tost olmayalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Eyl 2024 #268 SivriDil dediki: Beni tutan yok mu yaaa tamam tutmayın beee Genişletmek için tıklayın... Ben tutarım ne demek @SivriDil yesim434 dediki: Tamam. Tamam ben tutarım umarım çok kilolu değildir sesin sonra ikimiz birlikte tost olmayalım Genişletmek için tıklayın... Kilolu değilsen seni de tutarım Bugün iyi günümdeyim
SivriDil dediki: Beni tutan yok mu yaaa tamam tutmayın beee Genişletmek için tıklayın... Ben tutarım ne demek @SivriDil yesim434 dediki: Tamam. Tamam ben tutarım umarım çok kilolu değildir sesin sonra ikimiz birlikte tost olmayalım Genişletmek için tıklayın... Kilolu değilsen seni de tutarım Bugün iyi günümdeyim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 16 Eyl 2024 #269 Ben tutamam ya yere apışırım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Eyl 2024 #270 YoRuMSuZ dediki: Ben tutarım ne demek @SivriDil Kilolu değilsen seni de tutarım Bugün iyi günümdeyim Genişletmek için tıklayın... Yok yok çok kilolu değilim sadece 170 kilo yum Asi Kız dediki: Ben tutamam ya yere apışırım Genişletmek için tıklayın... Ben tutarım fıstığım mı
YoRuMSuZ dediki: Ben tutarım ne demek @SivriDil Kilolu değilsen seni de tutarım Bugün iyi günümdeyim Genişletmek için tıklayın... Yok yok çok kilolu değilim sadece 170 kilo yum Asi Kız dediki: Ben tutamam ya yere apışırım Genişletmek için tıklayın... Ben tutarım fıstığım mı