sorumsuz Forum Onuru 30 Eyl 2008 #31 harçlık yok sana git kocatepeye dilen hadi neyse kocatepede giyecegin kıyafeti benim eskilerden verim
harçlık yok sana git kocatepeye dilen hadi neyse kocatepede giyecegin kıyafeti benim eskilerden verim
C CiMCiMe Usta 3 Ekm 2008 #33 sorumsuz dediki: harçlık yok sana git kocatepeye dilen hadi neyse kocatepede giyecegin kıyafeti benim eskilerden verim Genişletmek için tıklayın... sen git dilen vay baş yardımcımda gelmiş
sorumsuz dediki: harçlık yok sana git kocatepeye dilen hadi neyse kocatepede giyecegin kıyafeti benim eskilerden verim Genişletmek için tıklayın... sen git dilen vay baş yardımcımda gelmiş
dağcı Üstat 27 Ekm 2008 #38 kantsız olduğunu biliyodum ama bu kadar zalim olduğunu bilmiyodum derim benim yolum burası sen yolunu değiştir derim
kantsız olduğunu biliyodum ama bu kadar zalim olduğunu bilmiyodum derim benim yolum burası sen yolunu değiştir derim
AngeL Özel Üye Özel üye 27 Ekm 2008 #39 hadi ordan burasi benim yolum cekil yolumdan derim gec kalicam dagli bir arkadas beni bekliyor derim ki ki
hadi ordan burasi benim yolum cekil yolumdan derim gec kalicam dagli bir arkadas beni bekliyor derim ki ki
dağcı Üstat 27 Ekm 2008 #40 hadi ordan tapusunu mu aldın derim sen çekil yolumdan melek gibi bi arkadaşla buluşmaya gidiyom derim hıh :
hadi ordan tapusunu mu aldın derim sen çekil yolumdan melek gibi bi arkadaşla buluşmaya gidiyom derim hıh :