~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #461 Bilmem ki kendisinide pek tamıyorum ama önce kaynaşır sonra zevkine göre bi hediye filan yaptırırdım.
Bilmem ki kendisinide pek tamıyorum ama önce kaynaşır sonra zevkine göre bi hediye filan yaptırırdım.
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #463 Cancağızım dediki: Kanım kaynadı ne isterse yaparrım ellimden geldikçe Genişletmek için tıklayın... aynen onun için güzel bir çiçek yaptıtrırdım..)
Cancağızım dediki: Kanım kaynadı ne isterse yaparrım ellimden geldikçe Genişletmek için tıklayın... aynen onun için güzel bir çiçek yaptıtrırdım..)
Jandi_46 yağmur misalii 29 Ags 2013 #464 Soğuk bir şeyler ikram edebilirim vede güzel bi sohbet yanında
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #465 Cancağızım dediki: Soğuk bir şeyler ikram edebilirim vede güzel bi sohbet yanında Genişletmek için tıklayın... Süper olurdu tamda öle bişeye ihtiyacım vardı zaten.
Cancağızım dediki: Soğuk bir şeyler ikram edebilirim vede güzel bi sohbet yanında Genişletmek için tıklayın... Süper olurdu tamda öle bişeye ihtiyacım vardı zaten.
~meLek~ GalataSaray'ım 29 Ags 2013 #469 ORgAniZe İşLeR dediki: hayatımı koyardım ortaya Genişletmek için tıklayın... Ölürüm ben ölürüm onun için herşeyden vazgeçerdim...))
ORgAniZe İşLeR dediki: hayatımı koyardım ortaya Genişletmek için tıklayın... Ölürüm ben ölürüm onun için herşeyden vazgeçerdim...))