k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Ksm 2010 #361 Et bakalım. Sözleri duyalım Peşinen verilen karar, karar değildir
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 15 Ksm 2010 #363 Çol çocukla işin yok ama bulunduğum yerden de çıkmıyorsun haklısın cazip birisiyim Ama bu iş olmaz Dedim yaa tipim değilsin
Çol çocukla işin yok ama bulunduğum yerden de çıkmıyorsun haklısın cazip birisiyim Ama bu iş olmaz Dedim yaa tipim değilsin
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 15 Ksm 2010 #365 Cavip değilim zaten Cazibim Yavrum bir laf atma şeklidir sokak ağzında. Bu kız asla olmaz yaa Hanım hanımcık birisi alayım lütfen
Cavip değilim zaten Cazibim Yavrum bir laf atma şeklidir sokak ağzında. Bu kız asla olmaz yaa Hanım hanımcık birisi alayım lütfen
GöLGe Üstat 15 Ksm 2010 #366 oooo öğretmenlikten gelen alışkanlık o çocuklara yawrum demek ı ıhh benim sevgilim var
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 15 Ksm 2010 #367 Peki teyzecim öyle olsun. Sende haklısın yanında kart dururum. Yaşı dengelemek için senin teyzem yaşında olduğunu ikna etmek lazım insanlara. Eh haliyle yaşımdan büyükler ilgi alanım dışıdır... 18lik çıtır aranıyor
Peki teyzecim öyle olsun. Sende haklısın yanında kart dururum. Yaşı dengelemek için senin teyzem yaşında olduğunu ikna etmek lazım insanlara. Eh haliyle yaşımdan büyükler ilgi alanım dışıdır... 18lik çıtır aranıyor