dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Ags 2013 #151 Göz Yaşım'sın dediki: Seni ben mi öpmüş oldum kız Kardeşim Genişletmek için tıklayın... yukarıda gördügün üye seni öpüyor (bu arada kendimi öpemiyorum di mi )
Göz Yaşım'sın dediki: Seni ben mi öpmüş oldum kız Kardeşim Genişletmek için tıklayın... yukarıda gördügün üye seni öpüyor (bu arada kendimi öpemiyorum di mi )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 22 Ags 2013 #152 dderya dediki: yukarıda gördügün üye seni öpüyor (bu arada kendimi öpemiyorum di mi ) Genişletmek için tıklayın... Şansa Kim çıkarsa
dderya dediki: yukarıda gördügün üye seni öpüyor (bu arada kendimi öpemiyorum di mi ) Genişletmek için tıklayın... Şansa Kim çıkarsa
~meLek~ GalataSaray'ım 23 Ags 2013 #155 dderya dediki: ben de ona sarılırdım Genişletmek için tıklayın... oooyy canımsın sen..
~meLek~ GalataSaray'ım 23 Ags 2013 #157 _nehir_ dediki: Melek öpülmez mi ben de öperim Genişletmek için tıklayın... Bnde nehirimi öperdim..kardeşlik ve dostluk bağlarımız güçlenirdi..))))))
_nehir_ dediki: Melek öpülmez mi ben de öperim Genişletmek için tıklayın... Bnde nehirimi öperdim..kardeşlik ve dostluk bağlarımız güçlenirdi..))))))
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ags 2013 #158 Asi MeLeK dediki: Bnde nehirimi öperdim..kardeşlik ve dostluk bağlarımız güçlenirdi..)))))) Genişletmek için tıklayın... Keyfi bilir...
Asi MeLeK dediki: Bnde nehirimi öperdim..kardeşlik ve dostluk bağlarımız güçlenirdi..)))))) Genişletmek için tıklayın... Keyfi bilir...
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #159 alemdar dediki: Keyfi bilir... Genişletmek için tıklayın... Eğer o kardeşini öperse bnde onu öperim.