KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Tem 2021 #53 Vişneli dondurma yiyelim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Tem 2021 #54 Harputa gidelim seyir terasından etrafa bakalım korkanlara birlikte gülelim
M Misafir847 Ziyaretçi 28 Tem 2021 #57 YoRuMSuZ dediki: Fındık toplayalım Genişletmek için tıklayın... Adres ver oradayım hemen
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Tem 2021 #58 Adresi hemen iletiyorum çok güzel oldu bu durum ya birkaç kişi daha bulursak bu yıl fındık işini halletmiş oluruz Karadeniz çayı içelim
Adresi hemen iletiyorum çok güzel oldu bu durum ya birkaç kişi daha bulursak bu yıl fındık işini halletmiş oluruz Karadeniz çayı içelim
M Misafir847 Ziyaretçi 28 Tem 2021 #59 YoRuMSuZ dediki: Fındık toplayalım Genişletmek için tıklayın... Berdan Mardini şarkısı eşliğinde olsun ama
YoRuMSuZ dediki: Fındık toplayalım Genişletmek için tıklayın... Berdan Mardini şarkısı eşliğinde olsun ama
M Misafir847 Ziyaretçi 28 Tem 2021 #60 YoRuMSuZ dediki: Adresi hemen iletiyorum çok güzel oldu bu durum ya birkaç kişi daha bulursak bu yıl fındık işini halletmiş oluruz Karadeniz çayı içelim Genişletmek için tıklayın... Rize'deyken öyle bir çay içtim ki burda içtiğimiz çay değildi. Tadı bambaşkaydı
YoRuMSuZ dediki: Adresi hemen iletiyorum çok güzel oldu bu durum ya birkaç kişi daha bulursak bu yıl fındık işini halletmiş oluruz Karadeniz çayı içelim Genişletmek için tıklayın... Rize'deyken öyle bir çay içtim ki burda içtiğimiz çay değildi. Tadı bambaşkaydı