YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Tem 2021 #61 Hadi o da olsun hemşo Buluruz en iyi çayı ya yanında çıtır simitte olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Tem 2021 #62 İstanbul boğazında. Ekmek arası balık yerdık
M Misafir847 Ziyaretçi 28 Tem 2021 #63 YoRuMSuZ dediki: Hadi o da olsun hemşo Buluruz en iyi çayı ya yanında çıtır simitte olsun Genişletmek için tıklayın... Gelirken alırım ben burdan onu. Meşhurdur biliyorsun
YoRuMSuZ dediki: Hadi o da olsun hemşo Buluruz en iyi çayı ya yanında çıtır simitte olsun Genişletmek için tıklayın... Gelirken alırım ben burdan onu. Meşhurdur biliyorsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Tem 2021 #64 hamsi yerdik ne güzel olurdu
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #65 Oradan buradan kaynatalım, yalnızlığı bölüşelim ama iki güzel arkadaş olarak
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Tem 2021 #68 Ondan kolay ne var ederiz Ayran içeriz sodalı
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Tem 2021 #70 Çok severim Hava çok güzel biraz dolaşalım onun bunun hakkında gıybet yapalım