Emircan G. ... 23 Ags 2017 #153 Siz de amma kolaya kaçıyorsunuz, Selim de aynısını söyledi. Biraz yaratıcı olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. :
Siz de amma kolaya kaçıyorsunuz, Selim de aynısını söyledi. Biraz yaratıcı olun. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. :
Selim C. Selim Selimovic 23 Ags 2017 #154 Emircan G. dediki: Ciddi zannedilişiyle. Genişletmek için tıklayın... Sohbet etmeyi sevmesiyle..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ags 2017 #155 Yeni üye oluşuyta
Emircan G. ... 23 Ags 2017 #156 Sohbet etmeyi sevmesiyle..[/QUOTE] Hocam siz resimleri ve gifleri nasıl direk buraya yüklüyorsunuz?
Selim C. Selim Selimovic 23 Ags 2017 #157 Meslek sırrı aslanım. Yav görsele tıkla dostum. Açılan küçük siyah pencerede sağda "Resmi Görüntüle"yi seç. açılan sayfadaki linki buradaki emojinin yanındaki resim ekleme yerine yapıştır. Cahilliği ile. Çok cahilsin dostum, çok.
Meslek sırrı aslanım. Yav görsele tıkla dostum. Açılan küçük siyah pencerede sağda "Resmi Görüntüle"yi seç. açılan sayfadaki linki buradaki emojinin yanındaki resim ekleme yerine yapıştır. Cahilliği ile. Çok cahilsin dostum, çok.
Selim C. Selim Selimovic 23 Ags 2017 #159 Evet resim yükleme/upload yok diyordum. Ama resim ekleme yok demedim ki. Cahilsin, cahil. Ama olsun. Cehalet mutluluktur.
Evet resim yükleme/upload yok diyordum. Ama resim ekleme yok demedim ki. Cahilsin, cahil. Ama olsun. Cehalet mutluluktur.