çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Eyl 2022 #222 asil karizmatik ve sevimli
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ekm 2022 #224 Pişt üsteki sen nasılsın çok tanımıyorum da sevimlı ve saygili diyeyim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ekm 2022 #225 Yeşim ortağım mı eeee çok uyuz çoooook bu yüzden ortağım diyorum ya Allah işini gücünü rast getirsin adam gibi adam
Yeşim ortağım mı eeee çok uyuz çoooook bu yüzden ortağım diyorum ya Allah işini gücünü rast getirsin adam gibi adam
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 14 Ekm 2022 #226 Sohbeti cok güzledir abimin uyuzluk yanından bile geçmez gibi duruyor bence ama tabi evdekilere sormak lazım
Sohbeti cok güzledir abimin uyuzluk yanından bile geçmez gibi duruyor bence ama tabi evdekilere sormak lazım
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ekm 2022 #229 sportmen tarz çalışkan gece saat 3 te he
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 15 Ekm 2022 #230 Çooook uyuuuuuz