GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Eyl 2013 #17 BeReNN dediki: Bilmemki dedi kesin görmem lazım Genişletmek için tıklayın... Temizlik bölümüne bilmem ki demedim Üstteki üye yemek yapsa bölümüne bilmem ki dedim Yoksa kendimden de temizliğimden de gayet eminim Halen karar veremedim
BeReNN dediki: Bilmemki dedi kesin görmem lazım Genişletmek için tıklayın... Temizlik bölümüne bilmem ki demedim Üstteki üye yemek yapsa bölümüne bilmem ki dedim Yoksa kendimden de temizliğimden de gayet eminim Halen karar veremedim
BeReNN Alyam? Özel üye 13 Eyl 2013 #18 TeBeSSüm dediki: Temizlik bölümüne bilmem ki demedim Üstteki üye yemek yapsa bölümüne bilmem ki dedim Yoksa kendimden de temizliğimden de gayet eminim Halen karar veremedim Genişletmek için tıklayın... Yanlış anlama oldu Yerim yer yapsın güzel bir makarna yenmezmi
TeBeSSüm dediki: Temizlik bölümüne bilmem ki demedim Üstteki üye yemek yapsa bölümüne bilmem ki dedim Yoksa kendimden de temizliğimden de gayet eminim Halen karar veremedim Genişletmek için tıklayın... Yanlış anlama oldu Yerim yer yapsın güzel bir makarna yenmezmi