RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Eyl 2013 #71 felsefe_mi dediki: Çok yorucu olmasın o yemek Tamam benden de sana hazır mantı çalışır Genişletmek için tıklayın... Merak etme çok güzel telefon tuşuna basarım ben parmaklarım biraz yorulacak ama olsun artık o kadar yerimm
felsefe_mi dediki: Çok yorucu olmasın o yemek Tamam benden de sana hazır mantı çalışır Genişletmek için tıklayın... Merak etme çok güzel telefon tuşuna basarım ben parmaklarım biraz yorulacak ama olsun artık o kadar yerimm
felsefe_mi ...!... Özel üye 19 Eyl 2013 #72 RUZG4R dediki: Merak etme çok güzel telefon tuşuna basarım ben parmaklarım biraz yorulacak ama olsun artık o kadar yerimm Genişletmek için tıklayın... yok artık yaaaaa En azından dondurulmuş pizzayı fırına atmak gibi büyük bir olay beklemiştim ehh üstteki dominos pizzadan pardon üyeden yemek yeriz
RUZG4R dediki: Merak etme çok güzel telefon tuşuna basarım ben parmaklarım biraz yorulacak ama olsun artık o kadar yerimm Genişletmek için tıklayın... yok artık yaaaaa En azından dondurulmuş pizzayı fırına atmak gibi büyük bir olay beklemiştim ehh üstteki dominos pizzadan pardon üyeden yemek yeriz
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Eyl 2013 #73 felsefe_mi dediki: yok artık yaaaaa En azından dondurulmuş pizzayı fırına atmak gibi büyük bir olay beklemiştim ehh üstteki dominos pizzadan pardon üyeden yemek yeriz Genişletmek için tıklayın... malzemeyi ben seçiyorum bir kere o kadar seç bak beğen ara ..o kadar yoruluyorum hala eleştiriyor arkadaş yavv hazır mantı yerim
felsefe_mi dediki: yok artık yaaaaa En azından dondurulmuş pizzayı fırına atmak gibi büyük bir olay beklemiştim ehh üstteki dominos pizzadan pardon üyeden yemek yeriz Genişletmek için tıklayın... malzemeyi ben seçiyorum bir kere o kadar seç bak beğen ara ..o kadar yoruluyorum hala eleştiriyor arkadaş yavv hazır mantı yerim
felsefe_mi ...!... Özel üye 19 Eyl 2013 #74 Bak ama bir daha bu kadar yorucu yemek olmasın Çok yorduk seni
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Eyl 2013 #75 felsefe_mi dediki: Bak ama bir daha bu kadar yorucu yemek olmasın Çok yorduk seni Genişletmek için tıklayın... Bir daha ki sefer döner söylerim o zaman yerim
felsefe_mi dediki: Bak ama bir daha bu kadar yorucu yemek olmasın Çok yorduk seni Genişletmek için tıklayın... Bir daha ki sefer döner söylerim o zaman yerim
Jandi_46 yağmur misalii 19 Eyl 2013 #80 Içilir zaten çayda içmemişdim iki şeker lütfen ve demli olsun yola gitcem