YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ags 2009 #101 Oooo yeni kararlar almak üzeresin Yol uzun ve yorucu. Hayatında önemli değişiklikler olacak. Görüyorum görüyorum
Oooo yeni kararlar almak üzeresin Yol uzun ve yorucu. Hayatında önemli değişiklikler olacak. Görüyorum görüyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 24 Ags 2009 #102 Üç vakte kadar bi yola gideceksiniz.Gideceğiniz yerdeki birisi hayatınızda derin izler bırakacak.Benden söylemesi Sayın Adminim=L
Üç vakte kadar bi yola gideceksiniz.Gideceğiniz yerdeki birisi hayatınızda derin izler bırakacak.Benden söylemesi Sayın Adminim=L
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2009 #104 Ooo misafir çok ağırladım kesin yanlış fal bu Yakında kuşkularından kurtuluyosun sen de
gülüşüm Uzman 1 Eyl 2009 #105 kalbin kabarmış senin.. Birşeyler oluyor.. sanki yeni bir başlangıç.. kalabalık bir ortama gireceksin herhal.. hadi hayırlısı
kalbin kabarmış senin.. Birşeyler oluyor.. sanki yeni bir başlangıç.. kalabalık bir ortama gireceksin herhal.. hadi hayırlısı
gülüşüm Uzman 1 Eyl 2009 #107 Allah mı söyletti yoksaa Senin için gördüklerimi söyliyemiiciimmm ;R;U;R
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Eyl 2009 #108 Üzerinde kapris varsanki atmanlazım onu Ha birdeyol görünüyo çift şeritli bi yol
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Eyl 2009 #109 kalabalık bir ortama geçiş yapmaktasın ve git gide dahada kalabalık bir çevre ama bu yaşam tarzın olmalı senin cıvıl cıvıl ciyak ciyak bir ortama katılıyorsun
kalabalık bir ortama geçiş yapmaktasın ve git gide dahada kalabalık bir çevre ama bu yaşam tarzın olmalı senin cıvıl cıvıl ciyak ciyak bir ortama katılıyorsun
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 3 Eyl 2009 #110 Senin moralin bozulmuş birşeye Sanki böyle bir müzik dinlesen 80 lere çıkacak