merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 3 Eyl 2009 #111 Senin yüreğin kabarmış kalpsiz hocam.Böyle düşüncelisin.Elinde de bişey var kılıç mı desem sigaramı desem
Senin yüreğin kabarmış kalpsiz hocam.Böyle düşüncelisin.Elinde de bişey var kılıç mı desem sigaramı desem
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 3 Eyl 2009 #112 Sigaradır sigara Senin bugün mutlu günün. Bir yol görünüyor sana evmi desem bilemiyorum
gülüşüm Uzman 3 Eyl 2009 #113 Merakettimin falıydı.. görüyorumm görüyorum.. sende bir şeylerle meşgulsun.. artık ateşimi bulursun suyumu bilmem senin falın fallanmış kaffkeff
Merakettimin falıydı.. görüyorumm görüyorum.. sende bir şeylerle meşgulsun.. artık ateşimi bulursun suyumu bilmem senin falın fallanmış kaffkeff
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 3 Eyl 2009 #114 Evet yol var hocam.Yarın şehir dışına çıkacam Yüzünde bi beyaz ışık var.Nur mu desem monütörün ışığı mı desem.Parmakların da dolu hem
Evet yol var hocam.Yarın şehir dışına çıkacam Yüzünde bi beyaz ışık var.Nur mu desem monütörün ışığı mı desem.Parmakların da dolu hem
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 3 Eyl 2009 #116 merakettim dediki: Evet yol var hocam.Yarın şehir dışına çıkacam Yüzünde bi beyaz ışık var.Nur mu desem monütörün ışığı mı desem.Parmakların da dolu hem Genişletmek için tıklayın... İyi sallamışım Bir tükan mı açsam
merakettim dediki: Evet yol var hocam.Yarın şehir dışına çıkacam Yüzünde bi beyaz ışık var.Nur mu desem monütörün ışığı mı desem.Parmakların da dolu hem Genişletmek için tıklayın... İyi sallamışım Bir tükan mı açsam
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 3 Eyl 2009 #117 gordum gordum bir elmanın yarısını buldun onu yemeye çalışıyorsun=L=L
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Şbt 2010 #118 bu yakınlarda sana güzel bir teklif gelecek..sen biraz kendini naza çeksende sonra kabul edeceksin...bir kaç günlüğüne bulunduğun ortamdan uzaklaşıp düşüncelerinin netleştireceksin...(bu kadar sallayabildim)
bu yakınlarda sana güzel bir teklif gelecek..sen biraz kendini naza çeksende sonra kabul edeceksin...bir kaç günlüğüne bulunduğun ortamdan uzaklaşıp düşüncelerinin netleştireceksin...(bu kadar sallayabildim)
Schweppes Forum Tutkunu 4 Arl 2010 #119 bu kıymızıı var yaa kıymızııı fena aşık allah gönülüne göre vermiş tüü tüü maşallah