YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Tem 2008 #32 Uzaklardan biryerlerden haber gelecek ve bu haber çok yakın zamanda çooook sevindirecek
Safir Özel Üye Özel üye 2 Ags 2008 #35 Yolların açık, bak anka kuşu da açmış kanatlarını sana müjdeli bir haber taşıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2008 #37 Son günlerde biraz agresifsin. Eğer dikkat etmezsen yakın biri ile kavga edeceksin Dikkat lütfen
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ags 2008 #38 sıcaklardan bunalmıs gibisin biraz kuzeye doğru gitmeyi düşünüyorsun...aaaa görüyorum görüyorum yüzük var falında yakında nişan gözüküyor sana
sıcaklardan bunalmıs gibisin biraz kuzeye doğru gitmeyi düşünüyorsun...aaaa görüyorum görüyorum yüzük var falında yakında nişan gözüküyor sana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2008 #39 Süpersin _____________ Nedense içinde bir sıkıntı var ama kesinlikle hayra yor sen bunları. Yakında güzel şeyler olacak
Süpersin _____________ Nedense içinde bir sıkıntı var ama kesinlikle hayra yor sen bunları. Yakında güzel şeyler olacak
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ags 2008 #40 inşallah... ............ şimdi falında hocam bir balık görmüşem balık kısmettir...sonracığıma hocam bak şu kenardaki elmayı gördün mü senin kesin karnin çok aç...acilen yemek yemn gerek
inşallah... ............ şimdi falında hocam bir balık görmüşem balık kısmettir...sonracığıma hocam bak şu kenardaki elmayı gördün mü senin kesin karnin çok aç...acilen yemek yemn gerek