iLk_NuR Üstat 10 Ags 2008 #41 Hmmm aşk görüyorum zil zurna şıksın sen dikkat et fazla kaptırma kendini
C CiMCiMe Usta 30 Ags 2008 #42 çok ilginçilk defa böyle bişeye rastlıyorumsen yavaş yavaş meleğe dönüyosun.2 güne kalmaz kanatların çıkacakbunca yıldır falcıyım ama bi melek le karşılaşmamıştımbi imza verir misin???
çok ilginçilk defa böyle bişeye rastlıyorumsen yavaş yavaş meleğe dönüyosun.2 güne kalmaz kanatların çıkacakbunca yıldır falcıyım ama bi melek le karşılaşmamıştımbi imza verir misin???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2008 #43 Bir vakit mi desem, iki vakit mi desem sana okul yolu gözüküyo )))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2008 #45 Fal diyoki üstteki ünv sınavlarında çok başarılı olacakmış
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2008 #46 YoRuMSuZ dediki: Fal diyoki üstteki ünv sınavlarında çok başarılı olacakmış Genişletmek için tıklayın... Senin fal yanlış demiş benim üniversite sınavıyla bağım kalmadı Falıma göre sana üç vakte kadar okul yolu görünüyor
YoRuMSuZ dediki: Fal diyoki üstteki ünv sınavlarında çok başarılı olacakmış Genişletmek için tıklayın... Senin fal yanlış demiş benim üniversite sınavıyla bağım kalmadı Falıma göre sana üç vakte kadar okul yolu görünüyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2008 #47 Fal bu ne diyeceği belli mi olur Ya tutarsa hesabı Uzun bir hayat çizgisi var, Arada çatallaşsa da mutlu bir hayatı olacakmış
Fal bu ne diyeceği belli mi olur Ya tutarsa hesabı Uzun bir hayat çizgisi var, Arada çatallaşsa da mutlu bir hayatı olacakmış