k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 12 Nsn 2009 #61 3 vakte kadar bir yoL görünüyor 3 ay mı desem 3 hafta mı 3 gün mü Nazar var sende nazar GiT bir kurŞun dökTür
3 vakte kadar bir yoL görünüyor 3 ay mı desem 3 hafta mı 3 gün mü Nazar var sende nazar GiT bir kurŞun dökTür
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Nsn 2009 #62 Falında at çıktı =) At kısmettir.. Bu kız çevrenden eli yüzü düzgün Baş harfi Sesliyle mi başlıyor desem sessizlemi başlıyor desem gerisini sen çıkar işte
Falında at çıktı =) At kısmettir.. Bu kız çevrenden eli yüzü düzgün Baş harfi Sesliyle mi başlıyor desem sessizlemi başlıyor desem gerisini sen çıkar işte
Schweppes Forum Tutkunu 12 Nsn 2009 #63 hmmm falda gördüm sne isatnbuldasın ama olmak istediğin yer başka
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 12 Nsn 2009 #64 Abüüü çok kötü birşey gördüm NasıL deSem ki yaa aLdatılıyorSun
Schweppes Forum Tutkunu 12 Nsn 2009 #65 hössttt töbe töbeeee tamda zamaınında böle falmı olur beee sende hep aldatılmışsın arkandan herkes iş çeviryoo;P
hössttt töbe töbeeee tamda zamaınında böle falmı olur beee sende hep aldatılmışsın arkandan herkes iş çeviryoo;P
sorumsuz Forum Onuru 12 Nsn 2009 #66 abowwww kız bu neeee sölemeye dilim varmıyo anommmmmmmmmmmmm kız sen sen sen delisin
sorumsuz Forum Onuru 12 Nsn 2009 #68 anomm ne kısmetmi nasil biri iyimi en yakın zamanda evleneceksin dermisim tam tersi kız evde kalmıssın
anomm ne kısmetmi nasil biri iyimi en yakın zamanda evleneceksin dermisim tam tersi kız evde kalmıssın
sorumsuz Forum Onuru 12 Nsn 2009 #70 hıh ya sorma öyledir anca yer benim kardesim senin ablan var güzeller güzeli kismeti çokkkk ama sen evde kalmısın kimse seni almıyo
hıh ya sorma öyledir anca yer benim kardesim senin ablan var güzeller güzeli kismeti çokkkk ama sen evde kalmısın kimse seni almıyo