aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Tem 2016 #132 İskender üzerinede künefe S.moduma cimrilik yapamam
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Tem 2016 #133 Evet beni sismanlatmaya kararli O zaman ben de cacik, kabak dolmasi, akdeniz salatasi, manti ve ustune asiri cikolatali dondurma ismarliyorum
Evet beni sismanlatmaya kararli O zaman ben de cacik, kabak dolmasi, akdeniz salatasi, manti ve ustune asiri cikolatali dondurma ismarliyorum
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 7 Tem 2016 #134 Tavuk döner + Ayran Ham yap kızım. Oy oy oy.
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Tem 2016 #135 2 porsiyon pideli köfte, sınırsız ayran ikram ediyorum. 1 porsiyonda 10 köfte var sanırım ve bu çok az, pideler olmasa zaten insan doymuyor. 2 porsiyon idealdir. Afiyet olsunn.
2 porsiyon pideli köfte, sınırsız ayran ikram ediyorum. 1 porsiyonda 10 köfte var sanırım ve bu çok az, pideler olmasa zaten insan doymuyor. 2 porsiyon idealdir. Afiyet olsunn.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Tem 2016 #136 İçli köfte ve yanında gömme,ayran. Hadi iyisin çaylarda senden