bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 19 Ekm 2017 #152 Çok bal yiyor. 1 kg acı isot ısmarlıyorum
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 19 Ekm 2017 #154 KıRMıZı dediki: Adana dürüm ikram edim bende.. Genişletmek için tıklayın... Ben var çok sevmek adana. Mercimek çorbası ve kuru soğan
KıRMıZı dediki: Adana dürüm ikram edim bende.. Genişletmek için tıklayın... Ben var çok sevmek adana. Mercimek çorbası ve kuru soğan
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mrt 2022 #157 Papatya dediki: Kuru fasulye, pilav, cacık. Şekerpare. dün aksam bunun aynisini yedim Genişletmek için tıklayın...
Papatya dediki: Kuru fasulye, pilav, cacık. Şekerpare. dün aksam bunun aynisini yedim Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Mrt 2022 #158 Ah komsum ah üsteki ac kalmis )) eh artik lachmacun yapi verirdim
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mrt 2022 #159 yesim434 dediki: Ah komsum ah üsteki ac kalmis )) eh artik lachmacun yapi verirdim Genişletmek için tıklayın... icinede patlican közlemesi yani sörme bende balcan kebabi söyleyimde beraber yeriz
yesim434 dediki: Ah komsum ah üsteki ac kalmis )) eh artik lachmacun yapi verirdim Genişletmek için tıklayın... icinede patlican közlemesi yani sörme bende balcan kebabi söyleyimde beraber yeriz