DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Ags 2013 #1,041 nazenin dediki: biri gelsin bizi bulsun.. bida nerde ele geçicek ikimiz baş başa.. diye pozitif düşüncelerle dolu muhabbete sarardık.. Genişletmek için tıklayın... Öyle bir koyu sohbete dalardık ki... Asansörde kaldığımızı bile unuturduk... Ha bu arada çıkış için de çaba harcardık elbet...
nazenin dediki: biri gelsin bizi bulsun.. bida nerde ele geçicek ikimiz baş başa.. diye pozitif düşüncelerle dolu muhabbete sarardık.. Genişletmek için tıklayın... Öyle bir koyu sohbete dalardık ki... Asansörde kaldığımızı bile unuturduk... Ha bu arada çıkış için de çaba harcardık elbet...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Ags 2013 #1,042 yeter bu kadar konuştuğumuz kapıyı kırak mı derdim..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Ags 2013 #1,043 nazenin dediki: yeter bu kadar konuştuğumuz kapıyı kırak mı derdim.. Genişletmek için tıklayın... Ha gayret... Kırıldı bile... Hala geleceklerde bizi kurtaracaklar... Peh... Biz hallettik bile... Hadi geçmiş olsun derim...
nazenin dediki: yeter bu kadar konuştuğumuz kapıyı kırak mı derdim.. Genişletmek için tıklayın... Ha gayret... Kırıldı bile... Hala geleceklerde bizi kurtaracaklar... Peh... Biz hallettik bile... Hadi geçmiş olsun derim...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Ags 2013 #1,044 annem meraklanmıştır ben gidim artık aksilik olsa da muhabbet güzeldi derdim.. görüşürüzz kaçtım..
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Ags 2013 #1,045 İş Analizi Yapardık Heralde.. Patronluk taşlardım sanırım ) Ortaklık bozulurdu sonuç olarak ) asansorde kalmak iyi olmazdı bizim için sanırım )
İş Analizi Yapardık Heralde.. Patronluk taşlardım sanırım ) Ortaklık bozulurdu sonuç olarak ) asansorde kalmak iyi olmazdı bizim için sanırım )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ags 2013 #1,046 dimi kavga ederdik vala.. o kırılırdı bende el mahkum kapıyı kim kıracak yoksa diye bi düşüceyle gönlünü alırdım.. kapı kırılınca hesaplaşır anlaşırdık..
dimi kavga ederdik vala.. o kırılırdı bende el mahkum kapıyı kim kıracak yoksa diye bi düşüceyle gönlünü alırdım.. kapı kırılınca hesaplaşır anlaşırdık..
~meLek~ GalataSaray'ım 22 Ags 2013 #1,048 Nasıl çıkabileceğimizi düşünür..ve gerkeni yapardık herhalde. (Ama yardım gelene kadarda tanışmayı ihmal etmezdimBiraz meraklıyımdır da)
Nasıl çıkabileceğimizi düşünür..ve gerkeni yapardık herhalde. (Ama yardım gelene kadarda tanışmayı ihmal etmezdimBiraz meraklıyımdır da)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ags 2013 #1,049 kalmışken vururduk muhabbetin dibine .. biri gelsin bulsun bizi..
~meLek~ GalataSaray'ım 22 Ags 2013 #1,050 nazenin dediki: kalmışken vururduk muhabbetin dibine .. biri gelsin bulsun bizi.. Genişletmek için tıklayın... Evet öyle olurdu Herkes yardım filan çağırır ama biz birazdaha kalmayı tercih ederdik..muhabbet koyu olunca insan ister istemez gitmek istemiyo...
nazenin dediki: kalmışken vururduk muhabbetin dibine .. biri gelsin bulsun bizi.. Genişletmek için tıklayın... Evet öyle olurdu Herkes yardım filan çağırır ama biz birazdaha kalmayı tercih ederdik..muhabbet koyu olunca insan ister istemez gitmek istemiyo...