dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Ags 2013 #1,092 bana 1 harf ogretenin kırk yıl kölesi olurum, diye laf vardır ya...bi seyler ogrenmeye calısırdım
~meLek~ GalataSaray'ım 22 Ags 2013 #1,093 İzmir'in kızları güzel derler...hakikatende öyle..) Bulmuşum böle tatlı bişeyi muhabbet etmeden bırakmazdımm..
İzmir'in kızları güzel derler...hakikatende öyle..) Bulmuşum böle tatlı bişeyi muhabbet etmeden bırakmazdımm..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ags 2013 #1,094 Sen niye merdivenleri yürümedin de asansördesin derdim
~meLek~ GalataSaray'ım 22 Ags 2013 #1,095 YoRuMSuZ dediki: Sen niye merdivenleri yürümedin de asansördesin derdim Genişletmek için tıklayın... Önce biraz atışır kavga ederdik.ama sonra kaynaşırdık bakdık olmuyo delicesine bağırır yardım istemeye çalışırdım..(kafasını şişirirdim gevezeliğimle)
YoRuMSuZ dediki: Sen niye merdivenleri yürümedin de asansördesin derdim Genişletmek için tıklayın... Önce biraz atışır kavga ederdik.ama sonra kaynaşırdık bakdık olmuyo delicesine bağırır yardım istemeye çalışırdım..(kafasını şişirirdim gevezeliğimle)
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Ags 2013 #1,096 Bir an önce oradan çıkıp bi yerlerde oturmayı planlardık
~meLek~ GalataSaray'ım 22 Ags 2013 #1,098 TeBeSSüm dediki: Bir an önce oradan çıkıp bi yerlerde oturmayı planlardık Genişletmek için tıklayın... Evet kesinlikle..önce güzel bir öğlen yemeğine sonra sahilde yürüyüş..kahve içmeyede giderdik..ve daha bir çok şey yapardık..eğlencenin dibine vururduk..)))))
TeBeSSüm dediki: Bir an önce oradan çıkıp bi yerlerde oturmayı planlardık Genişletmek için tıklayın... Evet kesinlikle..önce güzel bir öğlen yemeğine sonra sahilde yürüyüş..kahve içmeyede giderdik..ve daha bir çok şey yapardık..eğlencenin dibine vururduk..)))))
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Ags 2013 #1,099 YoRuMSuZ dediki: Asansörün bozulmasına neden gösterirdim kendisini Genişletmek için tıklayın... Hııı başka işim kalmadı da asansörü bozdum derim
YoRuMSuZ dediki: Asansörün bozulmasına neden gösterirdim kendisini Genişletmek için tıklayın... Hııı başka işim kalmadı da asansörü bozdum derim
dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Ags 2013 #1,100 bana 1 harf ogretenin 40 yıl kolesi olurum... demisler ya, bi seyler ogrenmeye calısırdım ben