'katniss' Üstat 21 Ock 2014 #1,171 ZeyNoO dediki: bende küserim beni gıdıkladığı için Genişletmek için tıklayın... Barışana kadar öperim
ZeyNoO dediki: bende küserim beni gıdıkladığı için Genişletmek için tıklayın... Barışana kadar öperim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2014 #1,172 ORgAniZe İşLeR dediki: Barışana kadar öperim Genişletmek için tıklayın... Sarılırımmm :empati
'katniss' Üstat 21 Ock 2014 #1,173 ZeyNoO dediki: Sarılırımmm :empati Genişletmek için tıklayın... O kadar yorgunum ki omuzunda uyurum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2014 #1,174 ORgAniZe İşLeR dediki: O kadar yorgunum ki omuzunda uyurum Genişletmek için tıklayın... Ninni söylerim
ORgAniZe İşLeR dediki: O kadar yorgunum ki omuzunda uyurum Genişletmek için tıklayın... Ninni söylerim
'katniss' Üstat 21 Ock 2014 #1,175 ZeyNoO dediki: Ninni söylerim Genişletmek için tıklayın... Böyle dosta can kurban Tebessüm ederdim tam uykuya dalarken
ZeyNoO dediki: Ninni söylerim Genişletmek için tıklayın... Böyle dosta can kurban Tebessüm ederdim tam uykuya dalarken
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Ock 2014 #1,178 Asansör fobim de var benim ama muhabbet çok güzel olurdu kapalı kaldığımızı unuturduk bile bence
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ock 2014 #1,179 Kapalı kalma korkusu nedeniyle önce bu soruna çözüm bulur, sonraysa açık havada bol sohbet eeerdik çay eşliğinde
Kapalı kalma korkusu nedeniyle önce bu soruna çözüm bulur, sonraysa açık havada bol sohbet eeerdik çay eşliğinde
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #1,180 Ablam kapalı kalmaktan korktuğu için biran önce asansörden çıkmak için efor sarfederdim Sonra bir fincan kahve ısmarlardım ona
Ablam kapalı kalmaktan korktuğu için biran önce asansörden çıkmak için efor sarfederdim Sonra bir fincan kahve ısmarlardım ona