~meLek~ GalataSaray'ım 1 Ags 2013 #982 Önce biraz atışırdık herhalde..ama sonra baktık çıkmaıyoruz mecburen konuşurduk bnce... Malum bn çk asi bir kızım
Önce biraz atışırdık herhalde..ama sonra baktık çıkmaıyoruz mecburen konuşurduk bnce... Malum bn çk asi bir kızım
~meLek~ GalataSaray'ım 1 Ags 2013 #986 Cancağızım dediki: bana mı dedi açep konuşulaçak çok şey bulurdum ben Genişletmek için tıklayın... Yok canım biz seninle çok iyi anlaşırdık...bn ilk başlarda biraz huysuzluk ederdim..ama snden kaynaklağinden değil normalde agresif bir kızım zaten ....ama sonra asansörde kaldığımıza sevinirdim bile sohbetimiz koyu olurdu..
Cancağızım dediki: bana mı dedi açep konuşulaçak çok şey bulurdum ben Genişletmek için tıklayın... Yok canım biz seninle çok iyi anlaşırdık...bn ilk başlarda biraz huysuzluk ederdim..ama snden kaynaklağinden değil normalde agresif bir kızım zaten ....ama sonra asansörde kaldığımıza sevinirdim bile sohbetimiz koyu olurdu..
Jandi_46 yağmur misalii 1 Ags 2013 #987 ben sevdirim kendimi teklifin için teşekkürler canımm yeni üyeyim ama iyi açıldımm