felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #412 Valla ayvayı yerdik o kesin Açlıktan ölüp giderdik 2 beceriksiz bir adada
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2012 #413 felsefe_mi dediki: Valla ayvayı yerdik o kesin Açlıktan ölüp giderdik 2 beceriksiz bir adada Genişletmek için tıklayın... balık tutabiliyorum .. sen bir pişirmeye razı olsan sorun kalmayacak da balık tutardık..)
felsefe_mi dediki: Valla ayvayı yerdik o kesin Açlıktan ölüp giderdik 2 beceriksiz bir adada Genişletmek için tıklayın... balık tutabiliyorum .. sen bir pişirmeye razı olsan sorun kalmayacak da balık tutardık..)
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #414 RUZG4R dediki: balık tutabiliyorum .. sen bir pişirmeye razı olsan sorun kalmayacak da balık tutardık..) Genişletmek için tıklayın... ateşide yak elin değmiişken söz onları dala takıp ateşin üzerine koyarım
RUZG4R dediki: balık tutabiliyorum .. sen bir pişirmeye razı olsan sorun kalmayacak da balık tutardık..) Genişletmek için tıklayın... ateşide yak elin değmiişken söz onları dala takıp ateşin üzerine koyarım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Arl 2012 #415 ben yemek oda yemek üstü için çay yapardı harika bir sohbet çıkacağından eminim sonrası için
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Ock 2013 #417 @RUZG4R Ne yapıcaz ben uyurdum o çalışırdı Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 5 Ock 2013 #418 berenimle piknik yapardık sanırım son ses müzik çalsın sazlar oynasın kızlar=RR