zevzek zevzek® Özel üye 10 Eyl 2009 #1 çarşiya alışverişe çıktım evettt herşey çokkk pahalı ama ekonomiye katkı olsun diye üye rengimi kırmızı yazı tipinide küçük büyük satın aldım tam 19.000 verdim ama değişmedi yardım plsss
çarşiya alışverişe çıktım evettt herşey çokkk pahalı ama ekonomiye katkı olsun diye üye rengimi kırmızı yazı tipinide küçük büyük satın aldım tam 19.000 verdim ama değişmedi yardım plsss
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Eyl 2009 #2 ingilizcemi yazdiniz ? ingilizce yazmadiniz ise renk degismiyor Upvote 0 Downvote
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Eyl 2009 #3 Evet ingilizce yazmadan değişmiyor ; ..tecrübeyle sabit.. Upvote 0 Downvote
zevzek zevzek® Özel üye 18 Eyl 2009 #4 yesim434 dediki: ingilizcemi yazdiniz ? ingilizce yazmadiniz ise renk degismiyor Genişletmek için tıklayın... evet ingilizce yazmamıstım degismiyormus o zaman ama param geri gecmedi hesaba saglık olsun acemiligimizin kurbanı olduk Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: ingilizcemi yazdiniz ? ingilizce yazmadiniz ise renk degismiyor Genişletmek için tıklayın... evet ingilizce yazmamıstım degismiyormus o zaman ama param geri gecmedi hesaba saglık olsun acemiligimizin kurbanı olduk
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Eyl 2009 #5 ben sana yollayim degis istedin ismi yada rengi Upvote 0 Downvote
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Eyl 2009 #6 yesim434 dediki: ben sana yollayim degis istedin ismi yada rengi Genişletmek için tıklayın... Aynı hakkı bende istiyorum...; Ve daha çok çıkacaktır..Acemilik kurbanı... Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: ben sana yollayim degis istedin ismi yada rengi Genişletmek için tıklayın... Aynı hakkı bende istiyorum...; Ve daha çok çıkacaktır..Acemilik kurbanı...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Eyl 2009 #7 canin sag olsun ne olucakki para dedigin nedir Upvote 0 Downvote
Gizemli Cadi Forum Gururu 18 Eyl 2009 #8 bence de nin önemi yok önemli olan miktari... Upvote 0 Downvote
zevzek zevzek® Özel üye 18 Eyl 2009 #9 yesim434 dediki: ben sana yollayim degis istedin ismi yada rengi Genişletmek için tıklayın... tamam teşekkürler. Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: ben sana yollayim degis istedin ismi yada rengi Genişletmek için tıklayın... tamam teşekkürler.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Eyl 2009 #10 Sorunlara çözüm bulunması ne güzel olay bu işte yaa yormayın beni Upvote 0 Downvote