zevzek zevzek® Özel üye 10 Eyl 2009 #1 çarşiya alışverişe çıktım evettt herşey çokkk pahalı ama ekonomiye katkı olsun diye üye rengimi kırmızı yazı tipinide küçük büyük satın aldım tam 19.000 verdim ama değişmedi yardım plsss
çarşiya alışverişe çıktım evettt herşey çokkk pahalı ama ekonomiye katkı olsun diye üye rengimi kırmızı yazı tipinide küçük büyük satın aldım tam 19.000 verdim ama değişmedi yardım plsss
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mrt 2018 #31 buhurdan dediki: O zaman gelsin iadelerim bekliyorum Genişletmek için tıklayın... Miktar ne kadardı? Upvote 0 Downvote
buhurdan Özel Üye Özel üye 20 Mrt 2018 #32 YoRuMSuZ dediki: Miktar ne kadardı? Genişletmek için tıklayın... 200 veya 250 gibi birşey olması lazım Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Miktar ne kadardı? Genişletmek için tıklayın... 200 veya 250 gibi birşey olması lazım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Mrt 2018 #34 buhurdan dediki: 200 veya 250 gibi birşey olması lazım Genişletmek için tıklayın... Bir istisna yapıp hemen ödemeyi yapıyorum. Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: 200 veya 250 gibi birşey olması lazım Genişletmek için tıklayın... Bir istisna yapıp hemen ödemeyi yapıyorum.