üye isim rengim değişmedi

zevzek

zevzek®
Özel üye
çarşiya alışverişe çıktım evettt herşey çokkk pahalı ama ekonomiye katkı olsun diye üye rengimi kırmızı yazı tipinide küçük büyük satın aldım tam 19.000 çtl :hey verdim ama değişmedi yardım plsss

Senin bir ara bir sürü paracığın vardı zevzek naaptın onları :D Herkesinki artarken senin ki geriye düşüyo :d

okadarda çalışıyorum gece gündüz şu çalma olayları olmasın e-Pack falan dalmış olabilirmi bankaya nerden bakıyoruz ona 18.000 çtl gittiya çarşıda renk değişemedim geride alamadık yeşim434 gondereseğim dedi ama bekliyroum aslında pek parayla anılmak istemiyorum ama ben unutturmaya çalışıyorum 1 hafta once yazdığım msj gene çıktı karşıma :D

gönlü zengin abii parasıda var ama ne kadar mütevazi gönderirim geri değişirsin nickini dedi egede arada sebeplendi ama olsun gerçi geçmedi daha hesaba ama :P

Ben gayet dikkatliyim zevzek ama gol benim kalede degil bir virgül kullansaydın son derece haklıydın ama virgülsüz okundugunda abi diye hitap ettigin bellli degil..;;)..istediğin kişiye sorar fikir alırsın...:v:v:v İstediğin anlamda anlamak serbest ...bende o anlamda anlamak istedim...ama olmadı..:P;;P

Bunu ben degil imla söylüyor.....:D

Ben gayet dikkatliyim zevzek ama gol benim kalede degil bir virgül kullansaydın son derece haklıydın ama virgülsüz okundugunda abi diye hitap ettigin bellli degil..;;)..istediğin kişiye sorar fikir alırsın...:v:v:v İstediğin anlamda anlamak serbest ...bende o anlamda anlamak istedim...ama olmadı..:P;;P

Bunu ben degil imla söylüyor.....:D

gene size katılamıyacagım cunki olay gayet acık yazıyı yorumsuza yazdıgım goruluyor
son olarak konu yazım hatası ise yesim yazmıssınız sizde dogrusu yeşim olmalıydı dimi :D :D

Geri