RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Şbt 2013 #1,316 Olmamı .. bu gece bir iş yemeği var. erkek erkeğe takılcaz yoldayım geliyorum 2 dak oradayım ( en büyük yalanımdır .muhtemelen hala yataktayımdır ) vb. düzelteme .. sigaran varmı ?
Olmamı .. bu gece bir iş yemeği var. erkek erkeğe takılcaz yoldayım geliyorum 2 dak oradayım ( en büyük yalanımdır .muhtemelen hala yataktayımdır ) vb. düzelteme .. sigaran varmı ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Şbt 2013 #1,318 HAYAL__ dediki: Alerjin geçince kuş alıcam sana Hayallerin var mı ? Genişletmek için tıklayın... banamı dedin hayal ) benim alerjim mi vardı ..niye benim haberim yokkk :/// evet hayallerim var işin varmı ?
HAYAL__ dediki: Alerjin geçince kuş alıcam sana Hayallerin var mı ? Genişletmek için tıklayın... banamı dedin hayal ) benim alerjim mi vardı ..niye benim haberim yokkk :/// evet hayallerim var işin varmı ?
felsefe_mi ...!... Özel üye 24 Şbt 2013 #1,319 Her normal insan gibi evet Büyünce milletvekili olup halkı soyucam İş : Var (Araya gelen üye sendromu yaşadım) Kredi kartın var mı (Farkındayım saçma soru İdare et kış depresyonundayım )
Her normal insan gibi evet Büyünce milletvekili olup halkı soyucam İş : Var (Araya gelen üye sendromu yaşadım) Kredi kartın var mı (Farkındayım saçma soru İdare et kış depresyonundayım )
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #1,320 RUZG4R dediki: banamı dedin hayal ) benim alerjim mi vardı ..niye benim haberim yokkk :/// evet hayallerim var işin varmı ? Genişletmek için tıklayın... Var tabii alerjin haberin yok mu Allah Allah Var evcil hayvanın var mı ?
RUZG4R dediki: banamı dedin hayal ) benim alerjim mi vardı ..niye benim haberim yokkk :/// evet hayallerim var işin varmı ? Genişletmek için tıklayın... Var tabii alerjin haberin yok mu Allah Allah Var evcil hayvanın var mı ?