felsefe_mi ...!... Özel üye 24 Şbt 2013 #1,321 Aklıma kötü şeyler getirdin ya Yok... Yemeğin var mı? Açımmmmm
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 24 Şbt 2013 #1,322 HAYAL__ dediki: Var tabii alerjin haberin yok mu Allah Allah Genişletmek için tıklayın... yapma yavvv .. neye olduğunu da söyle bari yemeğim yok yemek yapanda yok hazır takılıyorum çayın var mı ?
HAYAL__ dediki: Var tabii alerjin haberin yok mu Allah Allah Genişletmek için tıklayın... yapma yavvv .. neye olduğunu da söyle bari yemeğim yok yemek yapanda yok hazır takılıyorum çayın var mı ?
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Şbt 2013 #1,324 RUZG4R dediki: yapma yavvv .. neye olduğunu da söyle bari yemeğim yok yemek yapanda yok hazır takılıyorum çayın var mı ? Genişletmek için tıklayın... "Toplantıdayım " yalanını söyleyenlere olabilir galiba , belki , sanırsam şemsiyem var göbeğin var mı ?
RUZG4R dediki: yapma yavvv .. neye olduğunu da söyle bari yemeğim yok yemek yapanda yok hazır takılıyorum çayın var mı ? Genişletmek için tıklayın... "Toplantıdayım " yalanını söyleyenlere olabilir galiba , belki , sanırsam şemsiyem var göbeğin var mı ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Şbt 2013 #1,327 Yokkk 10 saatcik uyudum yaklaşık olarak Dövme var mı elinde kolunda belinde
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Şbt 2013 #1,329 Garip ama gerçek kol saatim yok Şemsiyen varmı? yokmu?