r0se Forum Onuru Özel üye 1 Şbt 2019 #25 Sonuçlar açıklansın merak ettim 6nolu fotoğrafın kimin olduguna dair bir fikrim var Yarışmadan sonra kendisine bizzat sormak istiyorum
Sonuçlar açıklansın merak ettim 6nolu fotoğrafın kimin olduguna dair bir fikrim var Yarışmadan sonra kendisine bizzat sormak istiyorum
Düş Özel Üye Özel üye 1 Şbt 2019 #26 Masallah ne kadar cok oy kullanilmis. Forumda bu kadar uye var miydi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 2 Şbt 2019 #27 Olan 2 arkadasimiz var. @Düş ve @Beyfendi . ? Olan arkadasimiz @nazenin ? Olan arkadaslarimiz da 1. Fotogragla @Çağlayağmur , 2. Fotografla @OBir , 6. Fotografla @Derin Mavi ve 9. Fotografla @AybüKe oldu. ? Katilan tüm arkadaslara tesekkur ediyorum. ? Emeginize sağlik ve yeni konuyu birinci olan arkadaslarimizdan bekliyoruz. ?
Olan 2 arkadasimiz var. @Düş ve @Beyfendi . ? Olan arkadasimiz @nazenin ? Olan arkadaslarimiz da 1. Fotogragla @Çağlayağmur , 2. Fotografla @OBir , 6. Fotografla @Derin Mavi ve 9. Fotografla @AybüKe oldu. ? Katilan tüm arkadaslara tesekkur ediyorum. ? Emeginize sağlik ve yeni konuyu birinci olan arkadaslarimizdan bekliyoruz. ?
Simurg 😉 Özel üye 2 Şbt 2019 #29 Tebrik ediyorum o iki resim gerçekten çok güzeldi 5. resim biraz daha güzeldi. ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Şbt 2019 #30 Bu kez de kılpayı kaçırdım ama bir dahakine muhakkak kazanacağımdan eminim çok istikrarlı bir grafik çiziyorum oylama sonuçlarına göre. Tebrikler arkadaşlar
Bu kez de kılpayı kaçırdım ama bir dahakine muhakkak kazanacağımdan eminim çok istikrarlı bir grafik çiziyorum oylama sonuçlarına göre. Tebrikler arkadaşlar