tabi ki bırakmam o nasıl bir soru ki başınız beynini yerim valla Önüne bak onla ilgilenme vırt zırt benden kaçış yok
İş arkadaşlarından birisi size iğneleyici bir laf söyledi. Altta kalmaz cevap mı verirsiniz yoksa ortam bozulmasın diye şakaya vurup geçiştirir misiniz?
tabiki bunu ilk yapıyor sa şakaya vururum Amam Allhın hakkı üç demişler üçüncüsünde yine en zayıf noktasında şakayla karışık lafı bir sokarım herkes onu o şakayla hatır lar kapak takarım
o kadar çok rekabetçi ve kaygan bir ortamda çalışıyorsunuzki en sevdiğiniz arkadaşını ayrca en güçlü rakibiniz ama şirket sizden ancak bitaeniniz ve en iyinizi alacak ve sizi arkadaşınızın ayanı kaydırmanız için seçenek sunuyor ayğını kaydırırmıydınız:?:
hayatta vermem bu bir iyiliktir ilişkilerimi bozmakistemem
en sevdiğiniz arkadaşınızın yüklü bir borcu var ve evlenemk istiyor ve size krdi almak istediğini söylüyor ödeyip ödeyemeyeceği hakkında şüpheleriniz var ona kefil olurmuydunuz?
bu arada yanlış anlaşılma olmasın mesajın arasına efsane girmiş şüşünün msj onun sorusuna gibi olmuş sanırım o benim soruma cvp verdi o yüzden ben efsanenin sorusuna da cevap vereyim
son 5 ytl mi o çocuğa veririm
sevgiliniz o akşam izleyemeyeceği gerekçesiyle sürekli izlediği dizisini sizin izleyip ona anlatmanızı istedi izler misiniz
iki yalakakalık eder şapır şupu öper atmosferin içine onu da sokarım
eşiniz çok şımardı ve artık laftan anlamıyor biraz hakim olma fantezisinin havasına kapılmış ve sizden ayak parmaklarını ojesini yaptırmak istiyor yapramasınız yapmazmısınız
eşim öje sürmemi istemez heralde ben bunu ayak yıkamak olarak değiştireyim ve hayırrrrrrr deyim Gerçi belki anlık bir yumuşama olabilir
eşiniz ailesinin yanınıza geldiğini ve birkaç ay süreyle yanınızda kalacağını söyledi,bunu ılımlı mı karşılarsınız yoksa ne işleri var onca zaman mı dersiniz