yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Ock 2012 #134 her türlü yemeği ve tatlı türünü çok iyi yaparım...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 2 Ock 2012 #135 ben çok iyi yemek yerim ..ayda bir kere hastalanma kapasitem var.. çok pis sigara içerim bu konuda kimse elime su dökemez..
ben çok iyi yemek yerim ..ayda bir kere hastalanma kapasitem var.. çok pis sigara içerim bu konuda kimse elime su dökemez..
french_oje Üye 2 Ock 2012 #136 çikolata yeme rekorumu elimden kimse alamaz çok konuşurum çok kola içerim çok iyi cips yerim ve bunları hiç kilo almadan yaparım ;
çikolata yeme rekorumu elimden kimse alamaz çok konuşurum çok kola içerim çok iyi cips yerim ve bunları hiç kilo almadan yaparım ;
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ock 2012 #137 Çikolataa~~ dediki: çikolata yeme rekorumu elimden kimse alamaz çok konuşurum çok kola içerim çok iyi cips yerim ve bunları hiç kilo almadan yaparım ; Genişletmek için tıklayın... Ne güzel Bende çok iyi cips yerimmm
Çikolataa~~ dediki: çikolata yeme rekorumu elimden kimse alamaz çok konuşurum çok kola içerim çok iyi cips yerim ve bunları hiç kilo almadan yaparım ; Genişletmek için tıklayın... Ne güzel Bende çok iyi cips yerimmm
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Ock 2012 #138 RUZG4R dediki: ben çok iyi yemek yerim ..ayda bir kere hastalanma kapasitem var.. çok pis sigara içerim bu konuda kimse elime su dökemez.. Genişletmek için tıklayın... Sigara bırakma kampanyası düzenleyecegim ben bıraktım sanırım 2 ay olacak sizlerde bırakacaksınız (bu emir oldu ama bu konuda emir olması uygundur)
RUZG4R dediki: ben çok iyi yemek yerim ..ayda bir kere hastalanma kapasitem var.. çok pis sigara içerim bu konuda kimse elime su dökemez.. Genişletmek için tıklayın... Sigara bırakma kampanyası düzenleyecegim ben bıraktım sanırım 2 ay olacak sizlerde bırakacaksınız (bu emir oldu ama bu konuda emir olması uygundur)