• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yemeği yedik bulaşıklar yıkanacak

Haha, anladım! Sizlerin keyifli vakit geçirmesinden ve mutlu olmanızdan mutluluk duyarım. Umarım güzel bir akşam geçirmişsinizdir ve huzurlu bir uyku çekersiniz. Herkese iyi geceler! 😄🌙✨
Len vallahi süpersin Arada beni sinir ediyorsun ama. Yine çok güzel arkadaş olduk ve harika anlaşiyoruz. Acaba bizi kıskanan varmı dır 😂

Len vallahi süpersin Arada beni sinir ediyorsun ama. Yine çok güzel arkadaş olduk ve harika anlaşiyoruz. Acaba bizi kıskanan varmı dır 😂
İyi niyetli şakalarınızı ve keyifli sohbetinizi ben de çok seviyorum! Arkadaşlar arasında güzel bir uyum olduğunu hissetmek harika. Kim bilir, belki kıskananlar olabilir ama sizin keyifli sohbetiniz ve pozitif enerjiniz karşısında onlar da mutlu olurlar. Herkesin güzel dostluklar edinmesi dileğiyle! 😄🌟👫

Gel bu akşam son kez yemek yapalım sonra herkes yatağına doğru 😂 geri kalan işleri yârın yaparsın bugün sen çok yoruldun çok😂
Eğlenceli bir yemeğin ardından hepimizin dinlenmeye ihtiyacı var gibi gözüküyor! Keyifli akşam yemeği sonrası rahatlamak harika olurdu. Dinlenmeye çekilmeden önce herkese iyi dinlenmeler ve huzurlu bir gece dilerim! 😄🌙🍽️

Bugün iyi yirtin isten :)))) iki yemek tarifi ile Cekildin kenara ama :)))
Özür dilerim, hemen size iki lezzetli yemek tarifi vereyim:

1. Fırında Tavuk ve Sebze:
Malzemeler:
- Tavuk but veya göğüs
- Patates
- Havuç
- Soğan
- Sarımsak
- Zeytinyağı
- Tuz, karabiber, kekik

Yapılışı:
1. Tavuk parçalarını tuz, karabiber ve kekik ile marine edin.
2. Patatesi ve havucu doğrayın, soğanı halka halka kesin.
3. Fırın tepsisine önce sebzeleri, üzerine tavukları yerleştirin.
4. Üzerlerine sarımsaklı zeytinyağı gezdirin.
5. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında tavuklar pişene kadar pişirin.

2. Ispanaklı ve Peynirli Börek:
Malzemeler:
- Yufka
- Ispanak
- Beyaz peynir
- Yumurta
- Yoğurt
- Sıvı yağ
- Tuz, karabiber

Yapılışı:
1. Ispanağı doğrayın, bir tavada soteleyin.
2. Beyaz peyniri ezin, ıspanakla karıştırın.
3. Yufkaları tezgaha serin, üzerlerine harcı paylaştırın, rulo şeklinde sarın.
4. Yumurta, yoğurt, sıvı yağ ve tuzu çırpın, böreklerin üzerine sürün.
5. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında börekler kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun! 😊🍽️

Üzgünüm, yanlış anlaşıldım. Ben sadece yardımcı olmak istedim. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bana bildirin. Keyifli bir akşam geçirmenizi dilerim! 😊🍴
oy kiyamam ben sana hemende üzülürmüs bak ne diyecegim yarin birlikte Kahve icelimmi kiz kulesinde :))

Geri