Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ock 2019 #113 nazenin dediki: @Esr3 gelirse vururum Genişletmek için tıklayın... O niye o
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Ock 2019 #114 AybüKe dediki: O niye o Genişletmek için tıklayın... Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar? Çok bekletti
AybüKe dediki: O niye o Genişletmek için tıklayın... Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar? Çok bekletti
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ock 2019 #117 Bende kaç gündür kayıptım ama kimsecikler yokluğumu hissetmedi
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Ock 2019 #118 AybüKe dediki: Bende kaç gündür kayıptım ama kimsecikler yokluğumu hissetmedi Genişletmek için tıklayın... Abla cidden ben farkettim hatta çok şaşırmıştım ?
AybüKe dediki: Bende kaç gündür kayıptım ama kimsecikler yokluğumu hissetmedi Genişletmek için tıklayın... Abla cidden ben farkettim hatta çok şaşırmıştım ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ock 2019 #119 Artemis dediki: Abla cidden ben farkettim hatta çok şaşırmıştım ? Genişletmek için tıklayın... Neden şaşaırdın ki ?
Artemis dediki: Abla cidden ben farkettim hatta çok şaşırmıştım ? Genişletmek için tıklayın... Neden şaşaırdın ki ?
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Ock 2019 #120 Yani düzenli olarak giriş yapardın sen harbi neden girmedin ki