Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ock 2019 #121 Artemis dediki: Yani düzenli olarak giriş yapardın sen harbi neden girmedin ki Genişletmek için tıklayın... Girmedim değil giremedin fırsatım olmadı evi boyadık ,temizlik falan ,çocuğu sünnet ettirdik derken zamanım olmadı telefonu elime alıp girmeye
Artemis dediki: Yani düzenli olarak giriş yapardın sen harbi neden girmedin ki Genişletmek için tıklayın... Girmedim değil giremedin fırsatım olmadı evi boyadık ,temizlik falan ,çocuğu sünnet ettirdik derken zamanım olmadı telefonu elime alıp girmeye
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Şbt 2019 #123 Düş dediki: @AybüKe 'ciğimin yokluğu beni kahrediyor Genişletmek için tıklayın... Ne güzel işte meydan senin istediğin kadar at koşturabilirsin
Düş dediki: @AybüKe 'ciğimin yokluğu beni kahrediyor Genişletmek için tıklayın... Ne güzel işte meydan senin istediğin kadar at koşturabilirsin
beyazmasallar Üye 5 Şbt 2019 #125 Simurg dediki: Nerelerde bu @beyazmasallar ve @Artemis Genişletmek için tıklayın... Buradayım ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Şbt 2019 #129 beyazmasallar dediki: Burdayım ablacım ? Genişletmek için tıklayın... Kaybolma sonra dönecem sana
beyazmasallar Üye 10 Şbt 2019 #130 AybüKe dediki: Kaybolma sonra dönecem sana Genişletmek için tıklayın... Tamam abla ?