KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Arl 2020 #202 @AybüKe bacım yoklamaya geciktin
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Arl 2020 #203 KaderKatibi dediki: @AybüKe bacım yoklamaya geciktin Genişletmek için tıklayın... Yettim abicim ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Arl 2020 #205 -araz- dediki: @sürgünsevdam Genişletmek için tıklayın... @sürgünsevdam o birakti internet olayini Bende Zeyno diyorum
-araz- dediki: @sürgünsevdam Genişletmek için tıklayın... @sürgünsevdam o birakti internet olayini Bende Zeyno diyorum
Masaru Özel Üye Özel üye 30 Arl 2020 #207 KaderKatibi dediki: @Rademah Genişletmek için tıklayın... Geldim geldim @AybüKe kaçak nerdesin sen ya
KaderKatibi dediki: @Rademah Genişletmek için tıklayın... Geldim geldim @AybüKe kaçak nerdesin sen ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Arl 2020 #209 @yesim434 sen yoksun cekilmiyor buralar ?ağır abide pek sus pus bugün?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Arl 2020 #210 AybüKe dediki: @yesim434 sen yoksun cekilmiyor buralar ?ağır abide pek sus pus bugün? Genişletmek için tıklayın... Evet ortağım @yesim434 nazlanma Aybukeyle gözümüz yolda kaldı ? Yılbaşı kutlaması için hazırlık yapıyorum ? mesela yani ??
AybüKe dediki: @yesim434 sen yoksun cekilmiyor buralar ?ağır abide pek sus pus bugün? Genişletmek için tıklayın... Evet ortağım @yesim434 nazlanma Aybukeyle gözümüz yolda kaldı ? Yılbaşı kutlaması için hazırlık yapıyorum ? mesela yani ??