can yürek Özel Üye Özel üye 27 Şbt 2021 #222 KaderKatibi dediki: @can yürek Genişletmek için tıklayın... çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım
KaderKatibi dediki: @can yürek Genişletmek için tıklayın... çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Şbt 2021 #223 can yürek dediki: çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım Genişletmek için tıklayın... Sağlığın yerinde olsunda ?
can yürek dediki: çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım Genişletmek için tıklayın... Sağlığın yerinde olsunda ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Şbt 2021 #224 can yürek dediki: çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım Genişletmek için tıklayın... evlat bana bak sen bize lazimsin kendine bak dikkat et (( seninde güclü olman gerek bunu biliyorsun sen
can yürek dediki: çok tşkler özel durumlardan dolayı gelemedım Genişletmek için tıklayın... evlat bana bak sen bize lazimsin kendine bak dikkat et (( seninde güclü olman gerek bunu biliyorsun sen
can yürek Özel Üye Özel üye 1 Mrt 2021 #226 yesim434 dediki: evlat bana bak sen bize lazimsin kendine bak dikkat et (( seninde güclü olman gerek bunu biliyorsun sen Genişletmek için tıklayın... korkma kolay kolay ölmem ben
yesim434 dediki: evlat bana bak sen bize lazimsin kendine bak dikkat et (( seninde güclü olman gerek bunu biliyorsun sen Genişletmek için tıklayın... korkma kolay kolay ölmem ben
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Mrt 2021 #228 @-araz- bacım yok nerdeysen gel artık