-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Nsn 2021 #232 düş felsefe mi katniss efsane ruzgar yaren esr3 suskun mercımek ilkim nehir sizinsesiniz aslann baya uzar gider burası...hepsini çok özledim
düş felsefe mi katniss efsane ruzgar yaren esr3 suskun mercımek ilkim nehir sizinsesiniz aslann baya uzar gider burası...hepsini çok özledim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Nsn 2021 #233 @AyLiz @GüLüCüKツ hemen fark ediliyor canlarım benim ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Nsn 2021 #234 KuMRu dediki: @AyLiz @GüLüCüKツ hemen fark ediliyor canlarım benim ?? Genişletmek için tıklayın... Sizin De yokluğunuz fark ediliyor hemen
KuMRu dediki: @AyLiz @GüLüCüKツ hemen fark ediliyor canlarım benim ?? Genişletmek için tıklayın... Sizin De yokluğunuz fark ediliyor hemen
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Nsn 2021 #236 yilmaz27 dediki: @KaderKatibi ( Genişletmek için tıklayın... Buralardayım denk gelmiyoruz ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Nsn 2021 #238 GüLüCüKツ dediki: Kimse yok ya kalakaldim bir basima ☹ Genişletmek için tıklayın... Kız sen neden uyumadın ben radyo dinlerken uyuyakalmışım bir ara uyandım Kum gibi çalıyordu Gülücük hala forumda
GüLüCüKツ dediki: Kimse yok ya kalakaldim bir basima ☹ Genişletmek için tıklayın... Kız sen neden uyumadın ben radyo dinlerken uyuyakalmışım bir ara uyandım Kum gibi çalıyordu Gülücük hala forumda
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 30 Nsn 2021 #239 AyLiz dediki: Kız sen neden uyumadın ben radyo dinlerken uyuyakalmışım bir ara uyandım Kum gibi çalıyordu Gülücük hala forumda Genişletmek için tıklayın... Ya gunduz 2 saat uyumustum, bi turlu uyuyamadim. Sonra ssn geldin belki biraz kalirsin kaynatiriz diye dusundum hemen gittin sende ☹???
AyLiz dediki: Kız sen neden uyumadın ben radyo dinlerken uyuyakalmışım bir ara uyandım Kum gibi çalıyordu Gülücük hala forumda Genişletmek için tıklayın... Ya gunduz 2 saat uyumustum, bi turlu uyuyamadim. Sonra ssn geldin belki biraz kalirsin kaynatiriz diye dusundum hemen gittin sende ☹???
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Nsn 2021 #240 GüLüCüKツ dediki: Ya gunduz 2 saat uyumustum, bi turlu uyuyamadim. Sonra ssn geldin belki biraz kalirsin kaynatiriz diye dusundum hemen gittin sende ☹??? Genişletmek için tıklayın... İşte o ara uyandım ezan okunuyordu sonra müziği kapatıp geri yattım daha ne kaynatacaz yaw
GüLüCüKツ dediki: Ya gunduz 2 saat uyumustum, bi turlu uyuyamadim. Sonra ssn geldin belki biraz kalirsin kaynatiriz diye dusundum hemen gittin sende ☹??? Genişletmek için tıklayın... İşte o ara uyandım ezan okunuyordu sonra müziği kapatıp geri yattım daha ne kaynatacaz yaw