3 üye 3 yorum

@ZeyNoO mmm nasıl bir guzelliksin sen çok tesekkur ederim mutluluk hepimize daim olsun ins..

@Çağlayağmur canimmmm o benim o kadar yakın ki bana hepte olsun hayatımda
@_nehir_ yokluğunda nerdesin sen diye hesap sormak istediklerimden :) birlikte keyifli vakit geciriyoruz
@Düş harbi ve dobra :) yazılarını okumayı seviyorum niye yazmiyor ki acaba :)

Katip
Sentinus
OBir

Sahra buse: yeni gelin :))
Zeyno: kitaplarla, kahveyle, iş hayatıyla arası iyi :)
Yorumsuz: Admin bu ara yoğun pek denk gelmedik :)

Mercimek
Derya
Gönülçelen

Öncelikle @YoRuMSuZ a cevap vereyim evet kalıcıyım hala buralardayım sadece yoğunluktan dolayi giremiyorum hatta giriyorum ya yok yok giriyorum sen girmiyorsun bence bu aralar foruma:v
@Afitap asıl buralarda olmayan o nerelerdesin kız cabuk gel özledim seni. Ayrica cok kafadengidir ama herkesle degil sanirim;)
@_nehir_ ben seni hic tanimiyorum cok ayıp ban cok:honk ama söyle tahmin yürüteyim kendini bilen ne yaptigini bilen karakterli birine benziyorsun;)
@nazenin oyyyy sahram tam bir iyilik melegi bende bu düsünceyi uyandiriyor nedense can can o:)
@Hecem @Çağlayağmur @katip

Hecem : çoook tatlıdır o canım benim :*

Çağlayağmur : canım ablam benim hiç uğramıyor çok özletiyor kendini umarım uğrar artık.

Katıp : forumun müdavimlerinden, Umarım hiç bırakmaz bizi :)

Sentinus
Esinti
Nehir

@Gönülçelen : son zamanlarda ugramiyor umarim geri doner..

@kardelenn : cok tatli birisine benziyo, daha cok ugrayip bizlerle kaynasirsa cok daha samimi olacagimizi dusunuyorum. birazdan fal bakicam ona :D

@_KbraS_ : onu da cok sevdim cok katilimci :) haftanin konugu olmus bu arada, daha cok tanimak istediklerimdendi zaten. mantikli ve akilli bir kiz oldugunu dusunuyorum.

Yorumsuz
Joster
Papatya

Geri