@ZeyNoO mmm nasıl bir guzelliksin sen çok tesekkur ederim mutluluk hepimize daim olsun ins..
@Çağlayağmur canimmmm o benim o kadar yakın ki bana hepte olsun hayatımda @_nehir_ yokluğunda nerdesin sen diye hesap sormak istediklerimden birlikte keyifli vakit geciriyoruz @Düş harbi ve dobra yazılarını okumayı seviyorum niye yazmiyor ki acaba
@MeRciMeK iyidir hoştur, acayip kayıp olmayı sever @dderya duygusal, çalışkan hoştur iyi ki var @Gönülçelen aynı şehirdeyiz kalıcı olacak gibi idi ama sonra pek görünmedi ortalarda
Öncelikle @YoRuMSuZ a cevap vereyim evet kalıcıyım hala buralardayım sadece yoğunluktan dolayi giremiyorum hatta giriyorum ya yok yok giriyorum sen girmiyorsun bence bu aralar foruma @Afitap asıl buralarda olmayan o nerelerdesin kız cabuk gel özledim seni. Ayrica cok kafadengidir ama herkesle degil sanirim @_nehir_ ben seni hic tanimiyorum cok ayıp ban cok ama söyle tahmin yürüteyim kendini bilen ne yaptigini bilen karakterli birine benziyorsun @nazenin oyyyy sahram tam bir iyilik melegi bende bu düsünceyi uyandiriyor nedense can can o @Hecem@Çağlayağmur@katip
@Sentinus hayatım boyunca Beşiktaş bana hep onu andıracak onunla vakit geçirmek keyifli forumda her daim görmek istediklerimden @~Esinti~ can o tatlı dilli güzel yürekli her zamn yanımda @_nehir_ ne bu yoğunluk böyle ya yeter bırak herbiseyi rahatça eğlenelim biraz da
@Gönülçelen : Alıştı bizlere kısa sürede bizde onu çok sevdik. @eFSaNe_KaRTaL : Bir uğrasa diyorum. @JosTeR : Bebişli bir avatarı olacaktı buralarda bir yerlerde.
@Gönülçelen : son zamanlarda ugramiyor umarim geri doner..
@kardelenn : cok tatli birisine benziyo, daha cok ugrayip bizlerle kaynasirsa cok daha samimi olacagimizi dusunuyorum. birazdan fal bakicam ona
@_KbraS_ : onu da cok sevdim cok katilimci haftanin konugu olmus bu arada, daha cok tanimak istediklerimdendi zaten. mantikli ve akilli bir kiz oldugunu dusunuyorum.