3 üye 3 yorum

@Gönülçelen : son zamanlarda ugramiyor umarim geri doner..

@kardelenn : cok tatli birisine benziyo, daha cok ugrayip bizlerle kaynasirsa cok daha samimi olacagimizi dusunuyorum. birazdan fal bakicam ona :D

@_KbraS_ : onu da cok sevdim cok katilimci :) haftanin konugu olmus bu arada, daha cok tanimak istediklerimdendi zaten. mantikli ve akilli bir kiz oldugunu dusunuyorum.

Yorumsuz
Joster
Papatya

Tesekkur ederim @deryaa duygular karsilikli canim :) buarada kahvemi ictim fincanim sogudu fala hazirim :D

@Afitap asıl buralarda olmayan o nerelerdesin kız cabuk gel özledim seni. Ayrica cok kafadengidir ama herkesle degil sanirim;)

Geldim ballım :) Bende özledim seni ama sen yoksun bu seferde yada biz karşılasamıyoruz artık.
Evet sadece sevdiklerimle :)

@YoRuMSuZ ben anlatamam kelimelerle sanırım. Bana desteği çoktur. İyiki var dediklerimden.

@Çağlayağmur Herzaman her fırsatta beni anlayan ve motive eden kendime getiren canımın içi ablam :)

@alemdar fazla görünmesede ortalarda. Muhabbetimiz pek yok ama görmekten mutlu oldugum insandı.

Gönülçelen'im
Deryya
Sahra Buse

Safir - Sanırım tanısmadık henüz. Tanısmak ümidiyle..
Çağlayağmur - Ağırbaşlı ve katılımcı bir bayan.
Katip - Çok fazla tanıma fırsatım olmadı ama sessiz ve katılımcı birine benziyor.

kardelen
zeynoo
kaşif

@EsRaRenGiz pek karşılaşamıyoruz arada uğrayıp gidiyor, Beşiktaşlı bir kardeşimiz :)

@Düş Onunla konuşurken bile 3-4 kere düşünmeniz gerekir ve mantıklı konuşmalısınız :) Hocamız bizim için çok değerli ve kıymetli :) Saygı duyduğum biridir kendisi :)

@Hecem Sen ne kadar tatlısın öyle ya :) çok seker biri :)

Benim 3'lü;

@cemree

@_nehir_

@MeRciMeK

Geri