3 üye 3 yorum

@_nehir_ : duramiyo her şeye illa muhalefet olacak :d gönlünden geçenleri elde eder umarım forumun olmazsa olmazlarindan yarın bir gün gelmezse filan :p arkasından çok konuşurum :d
Ne diyecekmişsin bakayım arkamdan once kulağıma söyle :p:d Valla muhalefet olayım diye yapmıyorum ama doğru bildiğimi söylemezsem de ögrendiklerime ihanet gibi geliyor, değişik bişey. İnsanin başı iyi belaya girer böyle :p

Joster: Kafa yapısı olarak her açıdan tam bir İzmirli :) pardon Karşıyaka diyecektim :p

Çağlayağmur: Bu sıralar fazla online göremiyorum ama her sey yolunda gibi, sanırım reelde işler bayağı hareketli bu ara :) Forumun en sevilen üyesi :)

dderya: Seviyorum onu, en çok da feministliğini :p Bence istediği her şeyi tek başına elde edebilecek, güçlü bir kız. Hayatın güzel sürprizleri olacak ona :)

@nazenin
Mercimek
Papatya

Sahra buse.... Candir distlarin en samimisi bu aralar pek gelemese de varligi hep belli..
Mercimek... Forumun eskilerinden.. Yardumseverligi ve kaliteli cumleleriyle insana isik sacar..
Papatya.. Prensesdir kendisi.. Kardestir..candir.. Seni kendinden once dusunur.. Bu ara pek konusamiyoruz ama sevgisini hep hissettiriyor.. Iyiki varsin cannnnn

Bivatandas
Caglayagmur
Kırmızı

Bivatandas: gorunup gounup kayboluyor, hep buralardayim diyordu halbuki :d
Caglayagmur: onu katilimci gormeyi cok ozledim, cok degerli ablam...
Kirmizi: o da bir aralar cok uzaklasip ozletmisti kendini ama son zamanlarda yine ugramasi iyi oldu. Naif ve cok sempatik. :)

Düs
Joster
_kbraS_

@Gönülçelen çok iyi bir başlangıç yapmıştı forumda ,neşeli enerji dolu ve paylaşımcı iyi bir forumcuydu,sanırım yaz tatili dönüşünde yine bizimle olacak..bekliyoruz:)
@Gül Kurusu samimi içten ve oldukça dürüst,çok iyi bir sırdaş olabilir güvenilir bir tarzı var,
@katip kardeşim,lafı dolaştırmadan söylemesi gerektiği söyleyen,kırmadan incitmeden konulara gerekli cevapları veren,forumun çok değerli bir üyesi kendisini dikkatle izliyorum..:)
@kardelenn
@Sentinus
@KıRMıZı

Ruzgar:eek: da ben gibi kayıplardan mi yoksa. Sohbeti sevilesi güzel insan.
gül kurusu:henüz tanımıyorum
Tuba:çıkaramadım

ZeyNoO
efsane kartal
nehir

Zeyno: çektiği kitap fotoğrafları huzur veriyor bana. Bitanecik yumuşacık yürekli adminemiz kitapları ve kahve içmeyi çok sever :)

Efsane kartal: maalesef tanımıyorum :(

Nehir: sadece arada bir kısa süreliğine uğrayanlardan. Keşke daha sık gelse.

Düş
Papatya
Kaşif

Düş: Bakış açısını sevdiğim nadir insanlardan. Kadın gibi kadın. Kaliteli.
Kaşif: Hayatın güzelliklerini görmeyi başarmış insanlar biri.

Zeyno
Mercimek
Araz

Geri